Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 将HOT TOYS推向高峰的FIGURE? 你觉得呢?

點解講到HT 咁差呢?
buzz 發表於 16-6-2011 15:46

我個人長相十分凶惡...店員每一個都未試過大聲同無禮貌....

不過我眼見佢對d 弱小朋友仔串死咁ge 款睇唔過眼o者....大家都係玩家...我大大隻有紋身就唔敢出聲.....私私文文就比人串.....旁人真係白眼
我個人長相十分凶惡...店員每一個都未試過大聲同無禮貌....

不過我眼見佢對d 弱小朋友仔串死咁ge 款睇 ...
BlackD 發表於 16-6-2011 03:49 PM

I see! 不過最近我拎Thor 同訂Superman,佢哋啲態度都OK!或者C兄可唔可以講出邊個店員特別衰格,等我下次都留意吓!
回復 13# BlackD
:(好似有私仇喎,由員工憎到BOSS:@
頭像被屏蔽
钢铁侠系列无疑系技术同营业额都达到高峰,小弟好期待下一个高峰(死亡游戏? 旧蝙蝠车?变形金刚?(唔需要可变,唔需要1/6,14寸我已号开心不过HASBRO不可能让版权:42:)
今年最睇好JACK SPARROW 双面,仔细又劲多件:71:
絕對肯定係Rambo 同 AVP 那個時期!! 完完全全有嘩一聲既感覺!! 我重好記得那時係動漫展企足幾分鐘去欣賞!! 那種感受依然深刻非常!! 當時 AVP 真係好真好有霸氣!!!
有进步到有高峰期是好事,小弟只希望H记的保持良好水准就最好不过:64:
AVP果一堆la....
AVP係正式令到外國人認識同驚嘆....
會唔會係....即將會announce嘅AVATAR呢:p
我係由BANK JOKER迷上HT的,跟住就係IRONMAN...之後覺得佢地QC好差放棄左一排
現在又迷上番!
如果計頭彫應該係Rambo 3. 但其實HT未做電影figure前已經响左朶。係佢嘅軍士Halo系列,出左沙迷彩、綠迷彩、銀色Milk版、Eric So版、Rambo版等。
i think it's iron man ! and T800,
絕對同意,當時出嘅Jack Sparrow, 真係"嘩"一聲,將成個Figure 界頭雕嘅水準推上一個新水平 ...
magiam 發表於 16-6-2011 01:35 PM

無錯,想當日見到隻 Jack Sparrow 真係已經好滿意
以為果陣已經好似啦,點知新 Jack Sparrow 比我更大驚喜
I vote revised head paint of John Connoris a turning point!
riderfun 發表於 16-6-2011 12:56 PM

請問John Connor Final Battle Version ,有冇分第一第二版頭雕?
thanks
首選RamboIII:71:
我第一隻HT Figure