Toysdaily 玩具日報

sorry sorry 再細問日本買神話~~~~~池袋

請問各位知吾知在池袋邊間商店有得買神話"幼獅& 狼座"呢?????
(sorry ~~~我吾知點回復主題所以又開多了一個新topic ..............:sad:

請問各路英雄....o係東京邊度邊區邊一間商店可以找到平的神話"幼獅& 狼座"

希望大家人伸出同情之手...............幫助一下可憐的我...............嗚嗚嗚

感激不盡^^

同埋呢......................

我見yahoo 要400一隻..........聽人講日本平好多.............所以想問有咩地方有得買.....
同埋我係答一個吾係好知玩具的朋友在日本買回來
所以想要一個詳細D的提示佢去買..............
方便佢易找D ~~~~~
事情就係咁........
假像-.-
聽好多師兄 去過日本0既講
去到果邊 d神話重貴過hk=.=
原文章由 小精精 於 28-2-2007 02:03 PM 發表
請問各位知吾知在池袋邊間商店有得買神話"幼獅& 狼座"呢?????
(sorry ~~~我吾知點回復主題所以又開多了一個新topic ..............:sad:

請問各路英雄....o係東京邊度邊區邊一間商店可以找 ...

:! 1. 回覆唔到請參考下post.
http://www.toysdaily.com/discuz/ ... &extra=page%3D1

2. 池袋比較少玩具店, 去新宿 or 秋葉原吧.
大大你仲未驗證,更係回覆唔到 la :(
池袋嘅話,可以試下去池袋間 Animate,不過唔知仲有無,我上次去講緊上年9月... Animate當然賣正價。
There is a Animate (whole building) near Sunshine City, should not be difficult to find.
池代冇好野只有 TRU 好去!
去中野or秋葉啦:)
池袋間 Animate nothing to buy

秋葉 try try aso bit city la

visit jp on Jan 07
日本既神話俾hk炒得更貴....