Toysdaily 玩具日報

查看: 5425|回復: 38

[玩具攝影] 人滿之患Ver.1............又加圖@@"

已經要向高空發展了...........:31: ,

shf雙頭龍歸來可以放邊..:62:
.

成日同自己講龍騎一隻半隻算,結果又買下又一隻,買下又一隻...:31:

明美要和大武士一起住:66:

figma一樣要同金毛獅王共處一室:34:

忍不住又再POST一張!眾勇者說:SR兄弟!!!你幾時回來!??我們在等你一起熱血啊!!:*
你呢D碎料啦..呢度大把人誇張過你
擺得都好有動感wo...:71:
huge figure & robot
第一張好正:71:
您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 14 字節系統限制: 15 到 10000 字節
大大D pose 擺得幾正, 起嘛display得黎唔係個個罰企咁, 我buy

隻悟飯改得唔錯喎 :$
大大玩得好多元化喎~
你呢D碎料啦..呢度大把人誇張過你
eric 發表於 15-6-2011 10:59 AM

潑冷水都有嫁...
有少量既collection已經係好好同唔容易嫁喇!
大大D pose 擺得幾正, 起嘛display得黎唔係個個罰企咁, 我buy

隻悟飯改得唔錯喎
insomniac 發表於 15-6-2011 11:34 AM

加D血姐.....不過之前試過用紅色原子筆,但色會越來越淡,最後都係要用模型油小心咁掃:35:
大大玩得好多元化喎~
Squall 發表於 15-6-2011 11:45 AM

錯.....我是濫....................:die: :die: :56:
人滿之患嘅事經常都有發生,身為展覽館館長嘅你,要靈活調動展示嘅展覽品,係你嘅責任,知道嗎!
潑冷水都有嫁...
有少量既collection已經係好好同唔容易嫁喇!
F.S.飛煞 發表於 15-6-2011 11:47 AM

一定唔會collection買法,好似W同000咁,只會買自己喜歡既造型:73: ,不過真係想過入而家000中既四大怪人,但隻隻魂限$400一隻都要$1600,都係算了..:56:
Trust me, your display is very tidy indeed.............. :(

I cannot put anything in my display cabinets (4 in total) now and all toys placed on the ground......... :79:
咁樣已經唔算好滿啦
我果d公仔連post都擺唔到
隻隻直立咁放咋
大大...其實我仲有其他間隔未執....唔敢POST上來咋..:x .執好會再分享一下,如聖衣同要塞F大家都未見到....................:DD