Toysdaily 玩具日報

查看: 11584|回復: 29

Gundam 無雙玩後感~!

呢隻Game真係好得~
首先我自己就好中意高達~又中意玩無雙~~~

咁今次呢隻無雙~改左用高達玩上手一D都唔覺得怪~~~~
隻Game D畫面真係唔錯~~~~(我用720p 玩的)
仲有以前無雙都有ga問題~~~人多會lag, 太大人用無雙又lag......仲有遠小小的人都已經見到呢D 問題
今次完全見唔到呢D問題~! 仲有佢可以dash~呢下好有速度感~

打個時真係可以用爽來形容~

load game時間同PS2無ma野分別~~~好似比ps2快小小掛~~~
咁仲有唔同無雙本身ga 成長system~

呢隻game 我會比9分~~~

我昨天玩左一陣~~只係用過MK2~同God Gundam.......今日再努力過~@@"
God Gundam ~爆無雙...........
LV1 係God finger~~~
LV2 係電影彈~~~
LV3 係天驚拳~~~

WAKAKAKA~~正呀~~~昨天~渣古700機斬~~~~

[ 本文章最後由 X-JAPAN 於 28-2-2007 07:13 PM 編輯 ]

相關帖子

你小心晚上d渣古找你報仇∼∼:DD
原文章由 K動戰士渣古 於 28-2-2007 08:16 發表
你小心晚上d渣古找你報仇∼∼:DD

你~~~小心我千機斬你仲好la~~~XDDD
我昨日就用rx 78 千二人斬渣古........好爽
我昨日只用offical mode 打........用了阿寶rx 78, 同zz

基本上成個game都好流暢.........好多機都好smooth..........
但今次都敵人(boss)強好多.......佢地都成日擋......
馬沙真是好快......好狠
卡碧尼真的好強........仲要打幾次........每次變強........真是想死........

今晚再打

如比分. 我都比9份
引擎終於不lag...估計是歸功於ps3的機能關係
:*:*:*
需然一年內未必入PS 3都問問!!

Gundam無雙有冇特殊Item 取 & 雙人合作
(真.三國無雙取LV.5武器個類)
原文章由 williamhychan 於 28-2-2007 13:41 發表
需然一年內未必入PS 3都問問!!

Gundam無雙有冇特殊Item 取 & 雙人合作
(真.三國無雙取LV.5武器個類)

有item 但係好似無lv5武器掛^^"
thanks for your report~ it sounds great!!! :*:*:*

Please keep us posted should you have further comment!!!
原文章由 mirage 於 28-2-2007 12:42 PM 發表
引擎終於不lag...估計是歸功於ps3的機能關係

pc板無雙都唔lag:!
唔知會唔會整返隻猛將傳呢:ar:
原文章由 基拉 於 28-2-2007 10:18 PM 發表
唔知會唔會整返隻猛將傳呢:ar:

鋼彈無雙 3.4.5.6.7 :DD:DD:DD
原文章由 豪鬼 於 28-2-2007 10:55 PM 發表

鋼彈無雙 3.4.5.6.7 :DD:DD:DD

猛將傳之後是帝國
頭像被屏蔽
真係好想玩啊~~~~~~~