Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: stonekeung01

[分享討論] 機動戰士 GUNDAM AGE 正式發表

雖然將年齡層面下調,更吸引兒童購買周邊産品,但對於年長一輩的我。
No Way
嘩∼咁樣衰ge:30:
當00 可以打外星人(正確黎講仲係打Cthulhu Mythos內o既外星人)
只可以好似小圓咁講句:「もう何も恐くない」

個情況....有D似當年見倒風車高達, 鯊魚高達. 幸好當年有08小隊. 半年一集, 亦試過導演玩野一年先一集....現在有Unicon.半年先一集. 但睇左三集已經有D悶. 似模型廣告雜誌多過有故事的卡通片...唔該要吸納小朋友就搵Beginning拍續集啦. 而家又Poke Mon又變身器. 又幾歲揸高達...唔做我地班老野生意咪出聲羅, 唔駛自殺架. 出FG 5件野拍埋就有細路買. 你出MG我肯定你坐艇...:blame:

仲有, 海老川先生你咪食錯葯? 細路高達唔一定要樣炳同....頭大身細...塊面又長..全錯比例......:blame:

十幾年未試過睇高達設定已火滾
個情況....有D似當年見倒風車高達, 鯊魚高達. 幸好當年有08小隊. 半年一集, 亦試過導演玩野一年先一集....現 ...
thunder04 發表於 14-6-2011 12:23 AM

unicorn 小說本來已經麻麻,OVA 剪到支離破碎,當模型廣告睇算喇,至少 katoki 既機睇得順眼
AGE 係諗住出 MG 嫁,隨時仲一模三用添
unicorn 小說本來已經麻麻,OVA 剪到支離破碎,當模型廣告睇算喇,至少 katoki 既機睇得順眼
AGE 係諗住 ...
roundtable 發表於 14-6-2011 12:31 AM

頂, 佢幾隻野D手手腳仲可以撈亂....最後憑勇氣, 友情 同 愛心 殺死晒D外星人
海老川先生, what's happen to you?

Stupid Kindergarten design..........:72:

Really no more Robot animation now!!!
其實....我覺得機設都仲唔錯.....
但d人設真係好唔得.....搞到好似數瑪暴虫咁:70:
話我衰都好...
呢套野會成為史上收得最差既一套高達