Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 沒係玩下!???SHF龍騎可能沒行貨!???

RIDER 野.....無咩可能無行.............
這麼快就開始被炒作:55:

西瓜谷呀......
牛谷已經係 n 年前歷史啦仲牛谷.....

唔知牛谷係乜??
睇睇 TD 當年介紹
http://www.toysdaily.com/index07.htm
消息最新!!
內容最強!!
人流最多!!
你不能不看!!

不過又話返轉頭
正係 td 呢度開始興起牛谷先漸漸淡出的....
好驚呀 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
我出去訂返十箱八箱先呀要 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
d 人放定風幫龍騎做勢. 到時大把借口把它炒上半張金牛. 順理成章變成香港限定. 到時可唔可以幫我加張香港夜 ...
Z高fans 發表於 13-6-2011 12:37 AM

good suggestion :he:
不如版主開個新group比呢d人留post啦....叫"ToysCrazy".....
:45:
西瓜谷呀......
牛谷已經係 n 年前歷史啦仲牛谷.....

唔知牛谷係乜??
睇睇 TD 當年介紹

消息最新!! ...
E.T. 發表於 13-6-2011 12:26 PM

Sorry sorry,記錯左,係西瓜谷才對
冇行貨 唔係掛
早排(上個月)那個hk Bandai 發佈好似有實物睇ga bor
有show出來我估唔會冇行貨掛
不良牛...可以話係網上玩具界既前輩..在未有td之前..我就係睇佢
老文 發表於 13-6-2011 09:41 AM

之後就有左toys hunter
再之後髮過幾次版就有左toysdaily
有D掛住以前仲買賣版
回復 38# humanspider

果時都賣過幾次野:34:
回復  humanspider

果時都賣過幾次野
老文 發表於 13-6-2011 02:38 PM

我都係呀...yahoo要收錢之後就更需要,點知冇左個版...

計返toys hunter 就係我岩岩玩玩具既時間
都有8-9年lu~

仲記得個陣有本中文玩具雜誌叫﹣玩具王,有一期係龍騎R﹠M做COVER
就係咁比佢吸引左
回復 41# humanspider

呢本我有呀,仲係屋企...好似送左隻rider hg扭旦:71:

呢本我有呀,仲係屋企...好似送左隻rider hg扭旦
老文 發表於 13-6-2011 02:52 PM

西利WO大大,仲有KEEP住!!!
隻蛋仲要係GRILLS,冇記錯既話HAHA

大大介唔介意SCAN個COVER比小弟壞念:35:
回復 43# humanspider

好呀..等我返屋企攪攪..但比d時間我:77:

好呀..等我返屋企攪攪..但比d時間我
老文 發表於 13-6-2011 03:05 PM

冇問題啦緊係,謝大大:64: