Toysdaily 玩具日報

[改造交流] enterbay 李小龍重塗加汗加傷加粗頸

如果個個都有咁既功力你話幾好.....:71:
當堂令仔晒....:71:
勁~真係好好多:71:EB大貨經常上色跟版差很多-死症:59:,頭雕很多時其實本來不錯,真係浪費左D雕功:26:
勁~真係好好多EB大貨經常上色跟版差很多-死症,頭雕很多時其實本來不錯,真係浪費左D雕功
terry1997 發表於 12-6-2011 10:28 PM

咁亦都代表咗就係EB出貨求其............
如果唔係求其嘅話又點可能會比批上色咁低劣嘅貨出街丫.
渾身是勁.....無軟lai lai既感覺.........正....:71:
:71:
回來了~~~
我無咁好既技術去執返靚去,所以唔會買EB D野啦....
汗水位做得好! 奈何頭雕眼袋位做得太突出, 很唔自然
郭大導應該幫EB油過哂佢啦!:71:
咁亦都代表咗就係EB出貨求其............
如果唔係求其嘅話又點可能會比批上色咁低 ...
woowoobb 發表於 12-6-2011 11:25 PM

所以我一早放棄左EB:!
:71::71::71:勁!
好正呀:71::71::71:
如果一買返來係咁就叫必買
但要自己再改一餐就叫唔買
EB 0甘多隻小龍  我覺得上色最似樣0既係<<猛龍過江>>0個隻
質素可媲美現在0既HT產品
證明EB 0既面部上色技術其實係可以達標0既
唔明點解後來所出0既  一隻比一隻差
後出0既<<龍爭虎鬥>>面色太紅  眉色太實
<<精武門>>則好似直頭無上色0甘  硬膠色  浪費左個頭雕
今次0既<<死亡遊戲>>  我無買  依相看  又係硬膠色
唉  EB  如果你可以回到<<猛龍過江>>時0既質素  
那有多好......
EB 0甘多隻小龍  我覺得上色最似樣0既係0個隻
質素可媲美現在0既HT產品
證明EB 0既面部上色技術其實係可以 ...
任俠 發表於 13-6-2011 09:38 AM

我第一隻就係精武門,你唔講我都唔知係硬膠色,應該係話我接受係咁,因為一直都無玩開12寸。

不過我都唔會返隻猛龍過江,等未來HT的算了。

睇完樓主同之前某些post,至知塗裝可以影響個面相咁大。