Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[分享討論] 呢套Gundam Age就係新一輯Gundam?

咪住...

個新系列Gundam會响13/6先發布... 既然有發布會就無理由响喱啲雜誌裡頭放料...

小櫻就認為喱套應該係短片又或者漫畫之類... COCO裡頭連載...

都係等多幾日姐...

況且... Gundam動畫不嬲係SunRise嘅產品... 無奶油俾Level 5做卦?...

小櫻上
可能係我年紀大
機械設定太前衛
完全感覺唔到那裡像 Gundam ...

人設看來像是 V-Gundam 的兒童向
not ...
軍佬 發表於 9-6-2011 12:55 PM

Agree~~!!!
太過兒童向~啦~!

無法接受~!

簡直冇熱血感...

有咩可能十歲以下小朋友人仔,可以駕駛機械人-GA丫~???

又唔見十歲以下小朋友人仔去考車牌~~???

:71:
大河原話機設唔關佢事

大河原邦男:
新作には絡んで居ません。
対象年齢は低いそうですが、どの様な作品か知りません。成功する事を(祈)

:56:..............................o烏o烏
咪住...

個新系列Gundam會响13/6先發布... 既然有發布會就無理由响喱啲雜誌裡頭放料. ...
小櫻 發表於 10-6-2011 09:57 AM

早耳ガンプラ情報局好似話某雜誌(應該係コロコロ7月號)有偷步早賣(發售日期係6月15日),所以應該喺6月13日debut既Gundam AGE就係咁比成個互聯網知道咗。

但係好多野都係好令人費解,就好似你話點解有第五關既參與etc.。我都係睇埋13日出既宣告先再諗吓啦...
回復 48# stonekeung01
大河原邦男:
居Masen利益在新的。年齡是如此之低我不知道什麼樣件。成功的東西(禱告
(google translation)

打外星生物:50:
數碼暴龍侵略地球,於是有個小學生拎起部電話,發出閃光召喚勇者高達
高達心口個窗打開,吸左個小學生入去 ... 晌身陷絕境既時候,再發動變身 !! :(

會不會打天界山呢
仲分speed 型同 power 型
點解一望想起電童...................O_O
係似數碼暴龍+魔神英雄傳or魔動王(我指吸入心口呢一part)