Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: erostse

[個人收藏] 小弟的金毛獅王--小改善系列

多謝各位大大o既誇獎:35:
不過諗番呢幅刀鋸獅王, 我都真係猶有餘悸.....:69:

至於獅王手術後o既近況, 我會今晚親自訪問佢, 聽日再同大家報導:77:
我先看腰斬...看了即時目瞪口呆......真心的佩服,命乎其實,藝高人膽大:64:
師兄,你係得既!!好夠疆甘改野法!勁!!:71::71::71:
good job:71::71::71:
我諗會將玩具改到咁嘅人唔多囉...
因為宜家啲人去買玩, 啲色出左界都要換過隻, 邊會"破壞"隻玩具自己上返色... 唉...
時下太多人被玩具~~~玩!
真係大開眼界, e d 咪叫真正玩 玩具,完全係玩具主人控制件玩具, 俾個like樓主!
我先看腰斬...看了即時目瞪口呆......真心的佩服,命乎其實,藝高人膽大
影武者 發表於 8-6-2011 22:02

:( 其實呢幅相係做左少少手腳o既, 我都唔敢"一刀切",
當你地睇到呢幅相o既時候, 佢條腰其實已經做好左9成o架喇,
只係鋸走一d卡位o者:x
你地太過抬舉小弟喇:35:
不過我都真係覺得自己今次熱血到膽生毛LAW:*
其實我都好贊成fok6901同siuchubi O既睇法, 宜家太多同好已經俾玩具玩番轉頭, 仲抵受唔住"極惡大邪--炒炒炒"所誘惑.....跌入萬炒深淵...仲邊度有空間LAW番我地D童心熱血出黎玩呀...:(
不過我聽到有大大REPAINT左佢, 我都好想快D睇下呀:^
感動支持中!:$

您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 14 字節系統限制: 15 到 10000 字
經過Ching既鬼斧神工,隻金毛更加非同小可:DD
感動支持中!

您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 14 字節系統限制: 15 到 10000 字
keithwu516 發表於 9-6-2011 11:16

你都令我好期待....神奇大帝穿左褲窿, 三位非洲戰士....:52:
熱血與勇氣既結合:71: