Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 訂 HT figure, 通常同一隻 figure 你会訂幾多隻?

唔係炒家嘅會同你講:晒命貼,死炒家,鬼唔望你坐艇

炒家嘅會同你講:自由市場,人地訂 ...
wiswis 發表於 7-6-2011 02:27 PM

一講"自由市場"我就諗記有個告白,條友賣k仔都係咁講......
一講"自由市場"就做咩都得,haha.....
你都可以去炒, 搞一大輪賺得少少, 仲有機會賣唔出, 有咩好眼紅 ?
1隻.....好中2ge話就兩隻................
要多隻送禮, ht出品原來出得大場面架:36:
第一隻買黎玩。
第二隻買黎收藏。
第三隻可以幫朋友訂。
第四隻真係冇可能唔係買黎炒啦!
我自己就最多訂兩隻,同時我次次都係一有新嘢出又ok就第一日就去訂,所以見唔少人一訂就訂4,5隻,咁大家心照啦!
每樣訂一隻!

除咗Mark V, 因為太鍾意! :52:
回復 17# newnov

買股票好過!! hehe
我就半隻起一隻止 始終用太多地方 唔排除會放棄再買
Strawberry 發表於 7-6-2011 03:55 PM

我想訂半隻~~~:DD:DD:DD(說笑的)

您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 1 字節 系統限制: 15 到 10000 字節
睇下要賣到幾多隻先賺到一隻囉.
例如隻12吋要一千,每隻賺到一百,咪買11隻囉.
咁咪可以賺到一隻玩具玩囉.
不過前排隻李小龍倒蝕一隻比佢.:66:
頭像被屏蔽
知唔知個Limited edition 係幾多隻?
有冇報數!日曰收訂一千幾佰隻收成半年!
到時一街都係!炒家曰曰玩公仔!
但我又見MK V 已經冇得訂了!
一隻 ~~
我唔喜歡炒家.
鐘意就一隻,有vip gift 都會考慮2隻
炒家有炒o既自由o既,亦都要承擔風險,大家睇睇最近ht笑面小龍個也苦價,就知咩事。