Toysdaily 玩具日報

[劇場創作] 做得好!!! (我係真心架~~)

good support x2:64:
FIRST W: FXCX YOURSELF....  

大大睇左XMEN

您的帖子小於 15 個字符的限制
去斗斗城買貨番去炒...
呢炒家真係好有米 wo...
總之依家我只要見到炒價就唔會入 買唔到咪算lor 又唔一定要玩既

好有趣的故事及結構:71:
最後用鬆弛熊作豆城經理亦很意境呢~

ps:唔好話炒唔炒,果D乜鬼野限定都一樣討厭...

ps2:我自己個心態係唔記佢來貨價幾多,
只在乎我願意俾幾多錢去買,過左個數就算了,等二手或直接宣告買唔起...

有D野唔到你嬲lu...好像樓市咁,一個三百零呎單位要三百幾個wo...
唔買變形金剛先了。。。尤其是電影版。早買要捱貴價,等電影熱一過,大把半價有的買
古時屯積居奇係死罪
但今天香港既放任式"自由市場"政策下
人人以自由為由參與炒賣
有錢既炒地炒樓 無咩錢既咪炒玩具law
唔好咁多疑啦,或者人地買返去辦場境呢?:66:
good story! good story!
我估, 個隻係topspin, 聽聞剛剛到貨…. 因為底部既圖係另一款, 唔係現具本身… 多謝支持, 大家一起抗衡吧 多 ...
火味兒 發表於 6-6-2011 10:46 AM

應該係topspin, 市面畀人勁掃的得呢件.

http://www.1999.co.jp/10147874
GOOD:71:
小弟而家見炒價走人唔買:67:
昨天屯吉都見到大把貨..有10盒8盒...我好彩入到blackout...1千01隻...
寄語各位同好LMF一曲...."渣緊中指",玩具多多都有得玩,點會執著果一款半款:45:
topspin....我等!點都唔吃抄價!
hai....support you!