Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: bigtomm

[詢問] 有無人入uu 女特警?

M記心聲: PK Bill 早知你咁流,就唔搵你合作啦......睇嚟隻Luke Skywalker同Jack Sparrow 都凍過水
小學生 LV ,加中學生 LV ,頂多咪都係等如中學生既 lv?

人地 ht 係博士級,點打......
我都話兩個加埋都係"負+負=負",你地又唔信,M記D人形,"算吧啦"!!
M記衫褲cutting有時好過HT,但Body就:Q
M記本身d野我都覺得麻麻ga la 又貴QC又差
加上EB....真係無期望加無希望
回復 20# pathk

"d野我都覺得麻麻ga la 又貴QC又差"呢句對應番EB都得:36:
M記衫褲cutting有時好過HT,但Body就
Demon 發表於 2011-6-5 21:34

手工真的不俗 :78:
呢度無大大趙呢位女士呀? 無相睇...
蕉人sell 19fishes  很貴
bigtomm 發表於 4-6-2011 03:28 AM

太源街擺街dA貨大陸BARBIE靚過呢件豬排多多聲..
看來uu系列的Luke同Jack也可以想像有多差:Q
M x EB並不會負負得正:x

今日終於拎左現貨...面相不用多說
原來就咁望都冇乜野...但只要一向左望 (佢放左張官圖係度) 即刻咩都一目了然..
真木ようこ條腿應該冇咁長吧...硬係覺得對腳長左點...
唔係佢本人FANS都唔會買得落手...
恤衫簡直係糟透
ching please post some photos la
M記而家至心知不妙已太遲~EB+M<HT
無得鬥嫁啦~EB+M~這些機會不是屬於你們的~~
ching please post some photos la
whitedol 發表於 8-6-2011 12:27 AM

今晚放 不過可能都會放左呢隻野...唔太想望多兩眼...封面例外..