Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: prosheng

[詢問] Hot Toys笑面小龙BODY.

sorry, 唔係好明...因為我而家有DX04單body,正想入多個笑面body,沒有鞋,

咁樣可以組合出2隻DX04嘛?T ...
Jimy 發表於 1-6-2011 05:19 PM

無腳掌的, 因為笑面body係腳連鞋, DX04 有腳掌, 再著鞋, 明唔明?

不可以交換使用的
大獲...咁可唔可以用M記或者其他HT波地的腳掌插上去?
Jimy 發表於 1-6-2011 17:23

買多個 ht body 既腳掌囉...但上半身又要犧牲
布魯士 發表於 1-6-2011 05:25 PM

不如買雙body  version   law
布魯士 發表於 1-6-2011 17:25

其他TTM16, TTM14...果d腳掌岩唔岩用呢?
:30: 我都没考虑到腳掌问题。。。。入了两个笑龙dim......
我都没考虑到腳掌问题。。。。入了两个笑龙dim......
pabaghead 發表於 1-6-2011 17:30

呵呵,ht 無死錯人的:36:
我都没考虑到腳掌问题。。。。入了两个笑龙dim......
pabaghead 發表於 1-6-2011 17:30

師兄有無試過用TTM16, TTM14果d腳掌?

我今晚返去下,原裝唔得就cut下佢磨下佢,今晚夜d返去研究下先。
師兄有無試過用TTM16, TTM14果d腳掌?

我今晚返去下,原裝唔得就cut下佢磨下佢,今晚夜d返去研究下 ...
Jimy 發表於 1-6-2011 17:33

可以呀,岩岩幫你試左:43:
可以呀,岩岩幫你試左
布魯士 發表於 1-6-2011 17:34

唔該晒師兄,咁就太好,應該有多餘腳掌係屋企...Thanks!!
回復 20# pabaghead

i love your avatar :66:
回復 25# Assassin

哈哈, Thor 出官图时人人都话无杀气,我就ps下来搞搞笑 XD.
我都用narrow body对脚试左,好彩得姐,放心晒
我見意你入雙body
gekigoke 發表於 1-6-2011 05:16 PM

马来西亚双BODY断货

請食飯啦要
布魯士 發表於 1-6-2011 05:17 PM

大大我在马来西亚 飞来啦:)