Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] SideShow Bucky Captain America 美國隊長 PF EX (加左小小相係PAGE1)

C兄~你個玩具櫃超”靚”仔,好見得吓人喎!
舊版Captain America PF真係好正, 不過依家太貴啦...等movie ver. ...
頭先係MK見到呢隻Bucky實物, 比圖片 ...
NAVIgator 發表於 5-6-2011 01:42

我都係係EBAY入差不多8K:30: ,新里隻D鋪話訂既人少,所以都返唔多要買既師兄要快....雷射眼訂左普通版,香港鋪家只有普通版訂,特別版要去D外國網站或官網
回復 44# 玩具烈士-奇雲

其實睇返網上D討論,個人樣都幾Positive, 我自己就覺得覺有覺好,反而係張Art Print 就真係正,呢期SSC佢有進步,統一左個Size,Frame起上來都易D。
回復 43# NAVIgator

我自己訂左隻EX,REG重有貨,不過玩開SSC都知件事係佢WaitList 可以出左之後1星期再上架。
回復 39# rfreeman

唔使5位呀師兄,我剛同人搞緊,$900 US 末計Shipping ... 隻野唔係Oversize 應該$150以內,即係埋單 $1050US 到。。。
回復  rfreeman

唔使5位呀師兄,我剛同人搞緊,$900 US 末計Shipping ... 隻野唔係Oversize 應該$150以 ...
黃色小雞 發表於 4-6-2011 10:58 PM

太豪喇實在!!!!!!!:64:
Bucky呢隻野其實SSC係有心谷佢。本身我WL左隻EX,我WL左都成10隻野,第一次係4月收到個WL會Close. (即係會係 offically sold out)我同好多SSC Freak都覺得係SSC想人入個Reg, 而家睇返隻野去貨既情況,應該會好過DD (DD ex 上返架啦 LoL)

不過你真係唔知,好似GAMBIT隻PF,我剛玩重有backorder, 而家隻野Ebay賣到$500幾US.
回復 51# Devil_Fudou

我其實諗緊,因為個數目真係唔細,我自己一個月玩呢D野既Budget 係8K HKD,不過個價同件野真係好正。。。。
回復  Devil_Fudou

我其實諗緊,因為個數目真係唔細,我自己一個月玩呢D野既Budget 係8K HKD,不過個價 ...
黃色小雞 發表於 4-6-2011 11:04 PM

我只係敢諗呢隻Bucky.... 但都係太貴... 玩唔起呀....
回復  rfreeman

唔使5位呀師兄,我剛同人搞緊,$900 US 末計Shipping ... 隻野唔係Oversize 應該$150以 ...
黃色小雞 發表於 5-6-2011 11:58

底喎! 師兄有計,EBAY全部都萬萬聲,1400-1500美金起,我都想買,有無多一隻? 我之前美國運usps都係150咁上下
樓主記住check白色位, 有d布料白色位有發黃現象
回復 54# Devil_Fudou

我覺得係要買就要快!!!!!
回復 55# rfreeman

其實好多FORUM都有人賣,佢地唔鐘意EBAY 煩。。。好似之前我買隻Punisher Com EX。。都係$350US。。而家D人標都要500幾。。。

我會留意,我會先比D相我D外國朋友睇一睇。。。佢地玩左幾年應該清楚過我 >。<
我有隻911國殤版美國隊長staue,較罕有,因911後特別出既,我搵下影相分享下
真係好多 PF 都好正,但1/6 standard size 比較好,訂咗WM bust, 又新買番1�2 Ironman , 已經飽哂!