Toysdaily 玩具日報

查看: 6897|回復: 15

[玩具攝影] 齋素組都好很掂的 RG Strike

素組完隻 RG Strike 上埋 decal, 影返D靚仔相先!:34:

F91 令我好失望之後, 係呢隻 strike 令我有興趣睇返高達, 不過 BT 都幫唔小

我都係鐘意 strike 多過 Freedom

黎個招牌姿勢先

再黎個 MG 盒面招牌姿勢

黎返張齋企低抄

三隻 RG 排排企, 雖然隻渣古出得最差, 不過下個月隻 RG 綠渣都照入 :57:

雖然蘿蔔暈三款 strike 都會入, 不過如果 RG 都出埋炮擊同劍擊就好啦!
真係幾得...
:71:
GOOD JOB ~~
RG系列挺能打動大家的心吧
^.^
Strike Gundam 係"死好命"高達 : MMM, PG, RG <--- 都係同期出得得別好&#22021;高達產品
Strike Gundam 係"死好命"高達 : MMM, PG, RG
WalkerMachine 發表於 1-6-2011 01:30 PM

TV版 "死好命"高達最後都係散哂喎!:34:
都照入:71:

TV版 "死好命"高達最後都係散哂喎!:66:
呢隻RG真係正!

我想要 Strike noir, 或者IWSP都好.:73:
我連個支撐架都未買~擺唔到POSE~>.<""
nice.  support.
呢隻RG真係正!

我想要 Strike noir, 或者IWSP都好.
Trowa 發表於 1-6-2011 09:20 PM

Strike noir 就正, IWSP 就 not my cup of tea la! 我鐘意D clean D o架MS
BTW, 有個問提想問o下各位有買到 Action base stand 3 o架大大!  究竟包唔包張太空 background o架? 我買o左兩個, 兩個都冇... 唔通要自己 print? 全黑好Q&#22053;墨喎!
:71::71::71::71:
Nice~ RG真係正 !! :71:

STRIKE靚過FREEDOM~~:D
不過FREE點都好過西FREE:unhappy:
係喎,大大齋砌都掂喎.:71: