Toysdaily 玩具日報

查看: 13425|回復: 25

[個人收藏] 3.75" G I JOE (MOBILE MECH SUIT)

原文來自我個BLOG,歡迎參觀留言,THX!!

本來只係打算儲人仔嘅G I JOE,不過見到依隻MOBILE MECH SUIT,真係忍唔住唔買,價錢唔算貴同NO.1103-COBRA SHOCK TROOPER差唔多!不過大盒咁多,感覺抵好多!!!

要貼貼紙,所以花左唔少時間...

上貼紙後!!(我覺得D貼紙質數麻麻...)

先講下隻人仔,又係見唔到樣啦!拎上手有返我十幾年前玩過嘅G I JOE感覺!無剩人仔系列咁精緻,關節都唔夠靈活,不過D上色都好好,造型都好型仔,完全係機司感覺,GOOD!可惜嘅係腳上面把軍刀係假狗,攞唔到出黎咖!!!!可惡!!

好!!上機啦!!

MOBILE MECH SUIT!!行きます~~~

二足機械人,好常見,MOBILE MECH SUIT都算合格!!兩隻腳D電線我覺得做得好好!機艙都有比心機去造,不過雙腳唔可以屈曲就差左D....

左面有流星搥!!反應良好,一按即彈出!!威力都唔錯,可以將D人仔彈到好遠!!

右面有奪命飛索!!彈射能力同樣強勁,不過威力不及流星搥!但係可以用流輪拉返個飛索(手動!!),好玩度增加!!

真係好有威勢!!!

夕陽戰士!!出動!!~~~

無對白小劇場開始!!(我手頭上嘅G I JOE總動員出場!!)
G I JOE   vs   毒蛇黨

G I JOE軍力薄弱,睇黎我要幫佢地增加成員!!希望比我遇到黑忍者啦!!!

3.75" G I JOE (NO.1106,1005)

3.75" G I JOE (NO.1013,1103,1104)
原文: http://hk.myblog.yahoo.com/freetimediary/article?mid=352

:64: 感謝觀看!!:77:
大大影得超好玩:71:

大大拍相真係藝高人膽大,放在欄河邊,唔驚成隻跌落去城門河??~~
私家露台, 正呀V:$
睇圖見D貼紙真係麻麻
回復 2# 大ken

驚咖,驚佢係十幾樓飛落街,哈哈:34:
不過個日落咁正唔好浪費大自然嘛,哈哈
回復 3# 玩具Kenny

:34:住屋村有時都有好處
回復 4# Aunbis

係啦,D色又唔多好,大細又有出入,貼左同唔貼差不多:42:
:71: 我近日都迷上了G.I. Joe
不過只限黑忍者~~~
回復 8# hkfelix1984

我就搵唔到心水黑忍者....我都想快D遇上佢!!
回復  hkfelix1984

我就搵唔到心水黑忍者....我都想快D遇上佢!!
Gackt 發表於 1-6-2011 09:37 AM

都好難搵....也只好等.....
不過剛剛在網上買左一隻.........而家等緊....
哩個正AR~~ 之前HB見過, 但冇買到~~

PS.大大係平野FANS MA?
好 Grand~~~~~!!
回復 10# hkfelix1984

上網買係咪貴D?
回復 11# lokia

哈哈,係呀!!:35:
回復 12# tiago

多謝支持!!:64: