Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 奧丁出左喇~~

HT呢款頭盔應該係Thor挑完冰巨人機 , Odin駕到救走6人果陣個頭盔黎
歐比旺.肯諾比 發表於 31-5-2011 11:05 PM

無錯,就好似一個係王冠,一個係戰盔咁咋嘛∼
無錯,就好似一個係王冠,一個係戰盔咁咋嘛∼
sunnychu 發表於 31-5-2011 11:08 PM

皇冠好似型的~~~~~~~~:66:
皇冠好似型的~~~~~~~~
E神 發表於 31-5-2011 11:13 PM

好彩冇訂 , 因為我都鐘意皇冠多d , 如果兩個都有一定買
唔係呀,電影同大貨一樣呀∼
HT無錯到喎∼只不過人地Odin係有2個頭盔咋嘛
sunnychu 發表於 31-5-2011 11:02 PM

多謝大大及時指正,如果唔係無啦啦搵ht黎搞就真係於心何忍:65:
回復 49# O暈

唔緊要,有不滿緊係要拎出黎討論下啦,大家都係交流下意見,唔洗咁介懷,
anyway最緊要係玩Figures要玩得開心je:71:
回復 43# sunnychu

謝謝提醒!!!!!:71:
仲未有人放?! 唔通真係無人訂?
個姐姐打電話來....鬼食泥咁聲.....內容如下....

!$@$!%&% 玩具狂熱 !&#^#@&@(#&(@ 奧丁#$^*#^*@@......................

我估....應該...係叫我去拎貨o卦! :(

!$@$!%&% 玩具狂熱 !&#^#@&@(#&(@ 奧丁#$^*#^*@@...... ...
迴轉宙斯 發表於 1-6-2011 08:41 AM

個內容好正:x
目前都冇人分享..............:ice:
頭像被屏蔽

!$@$!%&% 玩具狂熱 !&#^#@&@(#&(@ 奧丁#$^*#^*@@...... ...
迴轉宙斯 發表於 1-6-2011 08:41 AM

有d似情慾偷食電話內容
我都收到電話﹐下次叫個妹妹講: 喂~你今個月未比家用﹐快D上黎HT揾我啦~~
回復 58# goodies

今個月我比左5次家用ht.....:31:
今日6月1日~~~今個月仲未收到妹妹家用通知電話:51: