Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 最佳解毒丸---- classic 建造派

我懷疑天威勇士中的敵標撒旦合體概念係抄拒....:58:
回復 16# 拳四郎

天下玩具一大抄∼
睇開D啦師兄:34:
回復 15# virtualman

依家都係咁既價錢~其實係完全唔抵的:67:
不過為左得到它,無計..... :36:
very good:71:, difficult to find now
回復  virtualman

依家都係咁既價錢~其實係完全唔抵的
不過為左得到它,無計.....
小白~ 發表於 31-5-2011 19:57

前排我先追到日版火炎文同馬格斯, 呢隻? 以呢個價錢我只可以放棄吧!:sad:
只有買貴,沒有買錯:71:
回復 20# virtualman

我都好想要果套火炎仔同馬仔~:63:
不過y拍睇過要3牛:70:
回復 21# ygat2005

至理名言呀師兄  :71:
建造派都係覺得 Diaclone, 或者你地講嘅 G1 嘅造型經典好多, 而且夠 Classic

唔明點解樓主果款建造派反而係 5 合體設定,
而且仲要係有幾架車重複 (兩架鏟泥車同兩架起重機...)
回復 24# SuperBus

只能怪孩佬用舊模轉色再改個名就當新classic系列的建造派黎賣:67:
又只能怪我為了新名新色新classic而入佢:55:
回復  virtualman

我都好想要果套火炎仔同馬仔~
不過y拍睇過要3牛
小白~ 發表於 1-6-2011 00:32

上年尋找半年, 終於以超低價 (你講既一半價) 入左, 仲要係超新淨既日版!!!:)
回復 26# virtualman

好鬼想要呀師兄,引死人:53:
classic 呢套野我記得好似係 3 年前左右的貨色...當時番貨少...好似最平都要 5xx...現在唔知炒到幾銀 @@"
你呢隻係唔錯, 不過我覺得就黎出果隻fansmade野更加似G1. 所以我比較喜歡果隻,雖則係山寨...

回復 29# 沙宏

依套野應該唔平:44: