Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: 原罪

[吹水專區] DJ「當奴」果然有睇TD~

給好人............
白狼 發表於 31-5-2011 04:48 PM

:angry:嗚呀~~~~~~~~~
Dio~~~~~~~~~~~ Where are u~~~~~~~~~~

Or it is VinXX...............
Douglas.M.Saint 發表於 31-5-2011 04:57 PM

:p呵呵呵呵呵~~~~~~無錯無錯~~~
Both of u feel excited.............. :34:

Refer to the topic, why Donald talked about TD suddenly? :?
Both of u feel excited..............

Refer to the topic, why Donald talked about TD suddenly ...
Douglas.M.Saint 發表於 31-5-2011 09:47 PM

小弟無link…因為聽返商台節目係要俾錢架。
而「銀河道士」因為講開玩具,所以講「玩具日報」。話佢晚晚臨訓都睇。
跟著
阿老爺占就問:「咩黎架。」
銀河道士:「果度d人好勁架,係個高達駕駛倉影相做頭像。…佢地好多新出既玩具相,但張張相都有『嚴禁攝影』…係張張相都有『嚴禁攝影』。」

大概係咁。無咩其他關於德哥既野啦。你放心啦。
"係個高達駕駛倉影相"

He is EFSF... :shy:
"係個高達駕駛倉影相"

He is EFSF...
Douglas.M.Saint 發表於 1-6-2011 12:46 AM

:58:你以前個頭像呢?
你以前個頭像呢?
原罪 發表於 1-6-2011 01:09 AM

:44:....................