Toysdaily 玩具日報

查看: 7487|回復: 12

[玩具攝影] 功夫之王~~Ultra Act Ultraman Leo

一個來自 M77 獅子座星的難民~尼奧
因家鄉被馬古馬星人消滅而到M78光之國生活

從未出現的昇龍拳

LEO 師承Seven 以拳腳功夫見稱..因為由於尼奧不是光之國的宇宙人,使用的光線也比較少
本身都對咸蛋超人無咩興趣咸蛋超人..
但Ultra Act系列一隻比一隻好..就再入(之前入左seven 同Belial 都未有時間影)
QC方面十分好..比SEVEN 更好...
沒有花油或出界.....各部關節都比SEVEN收緊了~~~特別係腰部沒有虛位(SEVEN 條腰有好虛位)~~整體的改善值得一讚~~

雙節棍: 作為功夫之王的象徵

\

LEO 師承Seven 以拳腳功夫見稱..因為由於尼奧不是光之國的宇宙人,使用的光線也比較少
本身都對咸蛋超人無咩興趣咸蛋超人..
但Ultra Act系列一隻比一隻好..就再入(之前入左seven 同Belial 都未有時間影)
QC方面十分好..比SEVEN 更好...
沒有花油或出界.....各部關節都比SEVEN收緊了~~~特別係腰部沒有虛位(SEVEN 條腰有好虛位)~~整體的改善值得一讚~~

尼奧飛腿:藉助1000m的跳躍力而產生絕招,破壞力驚人

重送埋口紅色能量燈

如果講其缺點都係特技parts不是透明...如果用埋透明就掂好多

後記:
ultra act系列愈出愈正..........

Astra

我好唔好入你呀
更期待下一隻炎之戰士的表現
呢隻唔錯~~~ Astra 應該要入埋GE~~~:73:
It should be M78, not L78:73:
呢隻唔錯~~~ Astra 應該要入埋GE~~~
Somebody_Ex 發表於 30-5-2011 09:22 PM

我會愈踏愈深:68::68::68:
It should be M78, not L78
herculesanakin 發表於 30-5-2011 09:31 PM

多謝提醒:26::26::26:
I haven't buy yet!!.....Still available??
galaxyconvoy 發表於 30-5-2011 09:38 PM

有就有
但比開始價高左D
我見過一出個時$260,E+$320(6月幾號):49:
點解ULTRA ACT次次都O字腳><
我見過一出個時$260,E+$320(6月幾號)
Mr.UM 發表於 5-6-2011 07:30 PM

:(:(好在入得快
點解ULTRA ACT次次都O字腳>
wawa2480 發表於 5-6-2011 11:44 PM

:what::what:我隻無事
我未入啊,見佢升到禁貴,想唔買:56:
我未入啊,見佢升到禁貴,想唔買
Mr.UM 發表於 6-6-2011 04:23 PM

我相信好快再版:78:
我相信好快再版

有可能,ACT出得最好係尼隻:78: