Toysdaily 玩具日報

查看: 14326|回復: 40

[新品消息] [轉]Blitzway 疤面煞星 - 阿爾柏仙奴 實物圖

ng止好過EB多多聲.....我覺得絕對fight得抵hottoys!~
不過價$貴左dd(聽說大約12xx人仔 ..其實HT而家都好貴左好多la)
希望Blitzway呢間韓國廠出多d正野 ng好等一間廠獨大.. 令12"action figure的玩家更多選擇
我都有訂,唔知返咗貨未呢?:71:
cool~~~~

如果韓國廠發力,幾時到HK
HK最大兩間都係靠韓國頭雕師
回復 2# nose

師兄請問聲可以去那裡訂呢?請PM小弟,感激不盡!:64:
好靚!:71:
得到震, 師兄可否pm埋比小弟, 我都想訂返隻, thx !

大貨質量真係可以fight得抵hottoys.~ 希望Blitzway努力, 唔好比ht獨大, 玩家可以多d選擇~~:$(ps.可能諗得大左少少)
正牙,係件衫差少少,不過要同HT正面交鋒,對細廠黎講最大問題應該係版權問題,一來可能好貴,二來,就算有錢,電影公司都未必賣個LICENSE比細廠
超∼∼∼∼∼∼∼∼正,please PM me la !! thanks 大大!!
Jedi兄,我舊年響雞旺地庫訂的,但唔知現在仲有無得訂。
謝謝 Nose 兄 :77:, 原舊年的事,可能無囉, 算啦等現貨 , Thanks !
回復  nose

師兄請問聲可以去那裡訂呢?請PM小弟,感激不盡!
minglau0308 發表於 27-5-2011 02:34 PM

雞旺地庫有得訂,但唔知截咗未 ...
正喎,大貨keep到喎!
呢隻咩價到??? :77:
整個presentation都好deluxe!!! 正!!!