Toysdaily 玩具日報

魂web星矢阿翔 價錢問題

借問聲去邊間訂要比全數 ??
Kel_Kel 發表於 27-5-2011 02:02 PM

行貨訂係要比哂
頭像被屏蔽
訂都要搵間信得過,
有大大o係 188 訂都中左招
我隻黑星矢就係用炒價買既,好肉痛,但係都係自己衰,唔訂.
點解唔訂?因為要比全數......
咁可幸我都有訂呢隻同之後個2SET..........
而家又入EX坑同皇坑,如果佢又攪限定真係冇錢都要訂......
neo.L 發表於 27-5-2011 01:58 PM

因為瑞記都係要一早收晒鋪家全數
訂五舊多d.
鬼叫呢隻唔受歡迎,如果鋪入貨又要付全訂俾瑞記
做生意邊個敢入得多,多數order幾多就幾多,
費 ...
玩具人生 發表於 27-5-2011 11:35 AM

成本太高, 最弊是一早HOLD死筆錢, 點會ORDER多現貨
明解了, 謝各位意見 ~
而家bandai就係冷門貨先做魂限定咁先死得人多!!!!佢呢招係可以控制成本唔會咁多死貨.......但個量少咗就轉嫁咗個成本落我地玩家度............咁先最攞命...................
而家根本一魂限定就奉旨炒!!!呢隻狼死過暗黑, 暗黑話哂都見街一星期後先升到double價, 翔一見街已經double價, 我覺得d玩具店老細好狼死, 一出就定價1000以上, 擺明炒比你睇!!!咁既市場好唔健康, 而家玩得星矢既, 咩都訂哂最穩陣, 好過用double價買, 睇住啦, 6月隻暗黑天鵝同暗黑天龍一定炒得仲快過黑天馬同黑仙女!!!
而家bandai就係冷門貨先做魂限定咁先死得人多!!!!佢呢招係可以控制成本唔會咁多死貨.......但個量少&#21655 ...
katokit 發表於 27-5-2011 04:11 PM

佢係限定,而唔係限量幾多隻...
所以如果真係鍾意既,請先落訂...
訂左唔駛佢之後炒又好,跌又好,都唔關自己事...
而家根本一魂限定就奉旨炒!!!呢隻狼死過暗黑, 暗黑話哂都見街一星期後先升到double價, 翔一見街已經double價 ...
金牛座菲利 發表於 27-5-2011 04:26 PM

affirmative !!
頭像被屏蔽
係呀冇限數量,夠膽的話訂100000隻都得,不過應該冇人會咁做
大澤佑香 發表於 27-5-2011 04:31 PM

100000 x 5xx...
好甘下喎...

:50:
係呀冇限數量,夠膽的話訂100000隻都得,不過應該冇人會咁做
大澤佑香 發表於 27-5-2011 04:31 PM

仲要有錢先得, BANDAI今次係收晒錢先做貨, 鋪家都FULL PAID.

要訂十萬隻, 請畀左五千萬BANDAI先
頭像被屏蔽
賊船點解仲未有...:31: