Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: xjohn

[玩具報告] MG 00 RAISER素組連5個LED燈完成

請問膊頭夠唔夠力負擔2隻大翼?
:71:大大可以試下用黑色GM油下裝led配件的底部防止漏光。

不過隻mg 00 真係幾正!
師兄,請問你的LED是廣華街出品嗎
我今日在廣華街入手,回家check時
發覺所有都是綠燈長着,開關制不funtion

不知點算好
LED is too bright...:79:
發覺所有都是綠燈長着,開關制 ...
toysdaily_login 發表於 30-5-2011 09:08 PM

國產補品??     ~~~~~~~
MG版00關節如何?
發覺所有都是綠燈長着,開關制 ...
toysdaily_login 發表於 30-5-2011 09:08 PM

好簡單, 小弟昨買了回來都還到咁情況,你只要將開關制邊上的鉄片縮番後小小。讓佢係關閉的狀況時唔好碰到粒電就OK啦(但小心鉄片幾幼,好易斷∼∼)
好簡單, 小弟昨買了回來都還到咁情況,你只要將開關制邊上的鉄片縮番後小小。讓佢係關閉的狀況時 ...
eyiulll 發表於 31-5-2011 12:55 AM

謝謝師兄的回覆,已斷了一個.......
謝謝師兄的回覆,已斷了一個.......
toysdaily_login 發表於 31-5-2011 01:51 PM

唔緊要的,只要塊鉄片在SWITCH ON狀況時碰到粒水電就OK, 因為我其中一個爐也是斷了一塊鉄片∼
唔緊要的,只要塊鉄片在SWITCH ON狀況時碰到粒水電就OK, 因為我其中一個爐也是斷了一塊鉄 ...
eyiulll 發表於 31-5-2011 07:49 PM

me too! 多謝師兄指教
很炫的GN粒子
:no:
GOOD~~