Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 終於...........齊人

回復 28# wallacelei

我就係見冇聲氣出2.0,去東京又冇2手,上拍賣網都冇貨,後尾見”多拉Q夢”有(3金牛,唔收咭)所以冇入,最後係對面"A太郎”有隻2手可開盒check(2.5金牛) ,諗咗2日,都係決定入咗,一完榮光之7人的夢
回復  wallacelei

我就係見冇聲氣出2.0,去東京又冇2手,上拍賣網都冇貨,後尾見”多拉Q夢”有( ...
jay_c 發表於 27-5-2011 02:11 PM

玩呢家野真係血,汗,金都要負出........
想問你D盒......?
鬆弛熊呀!
回復 31# jay_c
我見而家個價去到咁高, 自從高追完隻555加速後真係心都寒埋, 所以無追
講開東京, 我09年去中野見到14000YEN, 但嗰陣時都未入坑, 所以無理, 而家想追都難, 因為
睇HOBBY JAPAN見佢個回收價都幾高, 我估佢放番出嚟都唔會平得去邊
回復 32# neo.L

全掉,因為我唔會放返出去
回復 35# jay_c

:71:我都唔會放... 不過唔捨得掉
頭像被屏蔽
問題就係 戰機 佢無囉......
$hiine 發表於 27-5-2011 12:30 PM

人地有加速 faiz.....幅圖wor:58:
人地有加速 faiz.....幅圖wor
timothy276217 發表於 27-5-2011 04:19 PM

仲放左入雪櫃添…風吹雨打都唔爛呀……:71:
仲放左入雪櫃添…風吹雨打都唔爛呀……
$hiine 發表於 27-5-2011 05:15 PM

仲有爛左落樓下些粉再買過:36:
回復 31# jay_c

X我兩年前係in's point入隻開封品(隻x全新,因為四支關節實淨)都要2380!:60:
係我拉打入面最貴,最緊要已經齊昭和十人!:$
回復 30# jay_c

:71:一家六口加隻狗都仲可以不停買!想問你有無擔心過唔夠地方呢?
(HT出貨速度仲快過我儲錢)我依家都開始有d唔知點算........:unhappy:
回復  jay_c

一家六口加隻狗都仲可以不停買!想問你有無擔心過唔夠地方呢?
(HT出貨速度仲快過我 ...
買買買 發表於 27-5-2011 05:31 PM

最慘係ht加價姐:70:
回復 6# jay_c

睇到呢張相我直頭"嘩"咗一聲,好勁!

之後再掃落去見到你咁display架batmobile,真係超羨慕,我果架仲喺盒道冇位放出來。
博物館??:handshake: