Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: vanhelsing

[玩具報告] Hot Toys - VGM13 - Biohazard 5: 1/6th scale Jill Valentine (Battle Suit Version)

頭像被屏蔽
上星期喺煙屎店有鋪開我一K, 全新但巢盒.....當時仲心大心細....(巢盒呢樣我無所謂, 小弟唔求拜四隻角, 只求隻Jill完整無破爛!)
請問呢隻Jill檢收時有冇特別嘢要留意, 擔心俾鋪頭點!

如果成事明天出去貢多次希望買得到....
回復 16# WACOM

多謝支持,期待你的POST!:71:
回復 17# jamcat

基本上齊件,無花無爛就OK了.
大大有無入呢隻"蕉"呀?!
vanhelsing 發表於 26-5-2011 08:40 PM

有呀...但未得閒玩....
回復 20# MAX

HT D野出得太密,無時間玩!
很正的報告!支持一吓!雖然不是我杯茶!
很正的報告!支持一吓!雖然不是我杯茶!
回復  jamcat

基本上齊件,無花無爛就OK了.
vanhelsing 發表於 27-5-2011 00:18

多謝提點.....昨日卒之喺煙屎店一樓入咗隻蕉(K一找兩草)!
唔好笑小弟大鄉里, 停咗玩12"好多年, 回歸第一砲就過K真係好肉亦(果陣龍記/BBI/Medicom特戰系列都未試過over五斤, 當然家吓HT啲Quality好以前九條街啦!)
唔捨得拆盒....俾屋企隻老虎知道實剷上天花板! (佢詐咗我皮半要個飛甩雞毛手袋又唔見佢暴走.....)
總之成功入咗呢隻乞食五索Jill真係好開心, 希望呢個滿足感可以持久啲啦!
回復 24# jamcat

好多時D手袋生產成本都好低,咁揾D明星賣下廣告,雜誌入賣下廣告,到頭來咪計返條宣傳費入去!