Toysdaily 玩具日報

樓主: freelander77777

[分享討論] 兩個12"的Captain Jack Sparrow,你會買邊個?

大家其實已經先入為主就係eb出乜都唔似,差,其實eb根本就比囂標攪臭哂,EB最慘個個應該係YJ大師,平心而論 ...
買買買 發表於 25-5-2011 12:32 AM

同意!:71:
其實隻jack sparrow唔係eb自己出,係同medicom合作出,eb只係出個頭。小弟覺得水準同qc應該有多D保障,果隻”inspector”物語就係一個好example。
頭像被屏蔽

EB隻UU如果係用m記body,死得!相反,HT家陣隻黑珍珠整得咁似,生產難度又高(因為原本可能係贈品),隨時CUT生產數量提早截訂都似!你話揀邊隻?
訂左ht:78:
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
諗都唔使諗,HT∼
EB試過咁多次,我早已無心,個版再靚都無用。
頭像被屏蔽
唔駛問都知啦!!  係人都揀HT la~  隻野整体質素高甘多!
EB 隻野只係貴係個頭度, 講真! 我覺得唔值! 大貨分分鐘只是Headplay 質素! 平平無奇!
都唔明d 死硬派 死都要撐EB! 不過EB 我想你生存的, 冇你的話HT 唔會更進步!
你確實有存在性既! hahaha~
回復 40# realclivea

咁就要同ht講,may the eb force with you at all time.如果唔係我哋就唔會有黑珍珠,聖杯,包膠body,可動眼,遲d eb可能會整到D 12“吋figure 有心跳,咁ht就整到D figure呼吸tim.好像太誇張了!!:34:
HT = 優質股:78:
其實EB可以係1/4 嘅statue market到發展, 見佢出第一隻Bruce Lee 1/4 statue大貨都ok, 價錢又ok, 大把外國人買

PS. 我比較兩者後啱啱訂咗HT的
HT = 優質股
toms110 發表於 25/5/2011 12:03 PM

eb風雲之後都無隻炒得起:38:
EB笑樣個辦(無錯,只係個辦)真係似過ht果個。如果大貨keep到(奇跡)而ht又吳多落d心機搞搞個頭。。。。。 ...
sant83 發表於 25-5-2011 12:06 AM

:71: 無錯

EB ... 個樣板多已經輸晒, 大貨仲慣性走樣 ... :58:
諗都唔使諗,HT