Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] Wave 鐵巨神(metallic ver.)

邪神兵不可動, 很美但很難比較~
小小分享, 上一隻普通版推出後.....就在這世界消失了!! 我意思是我even找不到有人放...找到日本都找不到~:42:
"加利安"是冷門玩具吧, 香港沒有上動畫, 但小時候它卻有很多玩具在玩具店。至於貴不貴...的確有點, 因之前的MAX Big-O, 訂價都只是yen定價的9算, 都有很多人覺得貴, 今次比11算還高.... 不過這子是限定呀, 又是另一回事~ 哈哈....Anyway, 千金難買心頭好, 有很多東西比這玩具貴但又未必能給你快樂...
量力而為啦~ 小弟已訂, 都是一句, 炒家請手下留情給有愛的玩家~:64:
孟母xx
goodies 發表於 27-5-2011 12:19 AM

XDDDD
請問有合金的嗎?
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
老實講呀, 咁既價, 我真係唔夠愛.  就算真係買左, 都未必會開黎玩, 真係供奉.  
就算買返黎炒, 咁貴既 ...
bad-aries 發表於 27-5-2011 12:04 PM

So true, 兩隻夠你集成十二宮~ :30:
However, toys/art for me is not for 供奉, 玩具由始至終都是用來玩的, 近年來高質素的玩具用作display也很美~! 要炒賣何不走去投資市場?
如果這價對你太貴就pass啦, leave it for someone love it~ 我們會給你詳細的report的~~:35:
頭像被屏蔽
請問有合金的嗎?
ANDY1986 發表於 27-5-2011 11:42 AM

Full plastic with "metal feel"coating
Full plastic with "metal feel"coating
felixchi 發表於 27-5-2011 02:27 PM

這位大大之前已入了普通版??
felixchi 發表於 27-5-2011 02:27 PM

普通版雙腳小腿係金屬
講真原色果只已經好靚,金屬色要系熱血FANS先至會入.
頭像被屏蔽
回復 40# 大懶熊貓

thanks
Hope that model version will be released soon at reasonable price.
各位未訂嘅快訂,我5點去訂完之後問仲有幾多隻,老細話得番4隻剩,之後呢隻野就會響地球消失。。