Toysdaily 玩具日報

[影片] 港女 比阿SIR抄牌 叫已死親屬算脹!?

http://www.youtube.com/watch?v=b-IGs4ugixA

幾位阿 Sir,我認住你,

俾我o係街見到你o地,我就...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
向你致敬!:*

條白痴港女...
真係發生意外,唔方你地冇報應...
不知所謂...:45:
幾位阿 Sir,我認住你,

俾我o係街見到你o地,我就...
Garycharm 發表於 24-5-2011 06:50 PM

拜山惡港女 託先人鬧差人

http://hk.apple.nextmedia.com/te ... amp;art_id=15284118

【本報訊】網上近日瘋傳一段「拜山被炒(抄)牌港女叫先人算脹(賬)」的影片,一輛的士於大潭道雙白線掉頭被警察截停抄牌,前座女乘客用手機將過程拍下時,不斷絮絮念:「媽咪呀,有人唔畀我地去拜你地……認住佢地係交通警,泉下有知,今晚一定要好好招呼佢地。」影片放上網後,即惹來大批網民狂轟,認為警察抄牌合理,女事主要先人幫手,是「失禮死人」,而將影片放上網更是自招其辱。
反正亞媽,細路仔同和尚仔都0係下面,亞sir就唔好阻人一家團圓啦...不過死開d low,唔好累人~
放上網自取其辱0個下勁,好似是港女喜好咁~燒味女,講價女,招魂女.....每一個都扣人心弦,賺人熱淚!!
反正亞媽,細路仔同和尚仔都0係下面,亞sir就唔好阻人一家團圓啦...不過死開d low,唔好累人~
放上網自取其辱 ...
櫻島一號 發表於 26-5-2011 03:16 PM

招魂女
ha ha
:66:
放上網自取其辱 ...
櫻島一號 發表於 26-5-2011 03:16 PM

招魂女
ha ha
:66:
理虧, 聲大, 兇惡......普遍化了.......:42:
呢 d 師奶八婆同佢隔離條港男一樣咁乞人憎,祝佢地早日真係因為不理交通規則死鬼左上頭條