Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: ckwan

[改造交流] Deadpool 死侍 戰隊

好正!!Deadpool d動作真係好搞笑,請問6"果隻重有邊度有得賣呢?
Gackt 發表於 25-5-2011 09:46 AM

你上去依悲睇下個價錢...會被嚇倒的
頭像被屏蔽
:71: thx for sharing..........i like deadpool too~~~
改得好好!!
強勁改造:71:
強勁改造:71:
嘩~~~~~ 厲害呀!!!
我自己覺得Punisher body果隻最正~~~
但係複製Brown頭雕呢吓真係堅!點整㗎你~?
同埋心口紅黑凸凹位少咗一個?同埋如果整埋belt buckle logo就perfect喇~~~
Deadpool 真係不得不讚!!
師兄你不如開班教人整DEADPOOL啦:34:
多謝各位支持~!

Cool
我記得你!
無明 發表於 25-5-2011 10:56 AM

thanks!

嘩~~~~~ 厲害呀!!!
我自己覺得Punisher body果隻最正~~~
但係複製Brown頭雕呢吓真係堅!點整 ...
Devil_Fudou 發表於 25-5-2011 05:12 PM

Punisher 果隻本黎係最愛, 但係日子耐左, 有部份關節鬆左, 救唔返, 唯有改過多一隻
用 Nick Fury 改果隻主張係純粹 Repaint, 個頭係美國訂返黎, 都唔平, 成舊水港幣一個
但個頭真係好正, Punisher 果隻都可以用到 Brown 個頭
多謝各位支持~!

thanks!

Punisher 果隻本黎係最愛, 但係日子耐左, 有部份關節鬆左, 救唔返, ...
ckwan 發表於 25-5-2011 10:53 AM

有好多方法救鬆左嘅關節㗎喎~ 都救唔返咩~?
有好多方法救鬆左嘅關節㗎喎~ 都救唔返咩~?
Devil_Fudou 發表於 26-5-2011 01:23 AM

主要係左手手臂, 腰, 頸
如果要修補的話, 一定要開邊先整到, 一旦開邊…
之後要補色既位置將會係整個 body…咁不如油多隻…
主要係左手手臂, 腰, 頸
如果要修補的話, 一定要開邊先整到, 一旦開邊…
之後要補色既位置將會 ...
ckwan 發表於 25-5-2011 01:45 PM

但唔可以用膠水或指甲油等方法咩?
哈哈..以為有侍戰隊tim.....