Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] Figma Robocop 鐵甲威龍 新官方彩圖

:71:
邊度有得訂?????
正~
希望大貨keep 到
細個都幾鍾意
回復 22# 巴武藏
主要3個指令:
1. Serve the public trust;
2. Protect the innocent;
3. Uphold the law;
至於第4個, 就係Classified. (any attempt to arrest a senior OCP employee results in shutdown)

講返個figure先, 如果實物有8成我都收貨. 最令我個得正既係有開槍特效, 右邊大腿放槍位可做打開造型. 又有支刺係右拳頭.
我未買過figma產品, 今次應該為Robocop開齋.
話時話, 呢隻有可能可以"一雞兩味", 因為Robocop 2個色係唔同, 不過都係同一個模.
希望figma會諗下會唔會出ED-209啦.
童年最愛,仲要出到咁靚,必入:)
回復 34# Firewalker27
出ED-209要好多膠, 唔知咩價, 出Robocop 2仲好啦
佢o既外型簡直係上當年SFX o既顛峰!!
都收貨啦
但係好地地點解要加個槍火落去?
好gap.....
要加小小唇膏先得,電影入面條唇幾紅架
除咗個咀, 其他都唔錯~
nam501xx 發表於 24-5-2011 11:36 AM

同感, 個咀真係唔得, 整體比例唔錯, 對比起上次未上色版靚好。
要知robocop最性感係個咀...:p

同感, 個咀真係唔得, 整體比例唔錯, 對比起上次未上色版靚好。
Englishman 發表於 24-5-2011 04:56 PM
多數實貨D色不會像這SAMPLE強金屬感!
實貨可能像模型油上色,
不過為何沒有沒頭盔LOOK...........

多數實貨D色不會像這SAMPLE強金屬感!
實貨可能像模型油上色,
不過為何沒有沒頭盔LOOK...........

SOrry ! SEND 多了一次
正!!哈哈...必入哦~~~:shiny:幾時出咧?
呢隻一定係我第1隻Figma
呢隻一定係我第1隻Figma
laiken 發表於 24-5-2011 09:25 PM

x2

must buy item!!!!