Toysdaily 玩具日報

[最新報價] 國產十五機, 海,陸,空派, 15機重現 [再改造篇!!!....第一頁]

Can any big big adv the height .
nela 發表於 25-5-2011 23:18

大約20cm
實在係好貼,太多有用的參考資料。讚!
都好耐未見過有件玩具洗版洗得咁過癮!!
:71::71::71::71::71:
頭像被屏蔽
No, should be Tomous Transformer..................

I guess the stuff is an unofficial ...
Douglas.M.Saint 發表於 24-5-2011 12:01

估唔到係呢個原因被掉版...:(

實在係好貼,太多有用的參考資料。讚!
tom0083 發表於 26-5-2011 11:37

多謝, :77:請留意再改造篇:36:
請問我買左兩隻, 一隻想改15機/海陸空, 另一隻想機械人形改關節可動性提高,
巴打們, 有無d現成可買到既手腳腰關節介紹o下?
定係要自己親手整?
我仲有一個idea, 見到ssp那些爆粗band友figure賤賣3蟹上下,
有d沖動想買隻返黎解體取出它的山口關節用...唔知好唔好?