Toysdaily 玩具日報

查看: 4338|回復: 22

[個人收藏] 下雨天之舊物再玩!

黑三一
這間廠有好多版本、看過其它玩家介紹下、選了金屬色版本。比普通版更有質感

三一1號  珍珠色好白滑。

鉄人28、小學下午時喺亞視播

首歌仔仲記得小小..   鉄人28不怕損、亦未會覺倦

飛啦!
這隻係塗污版NEO三一, 性能不及真三一但比gundam Seed, 00 等MS強

鉄索飛拳!一拳可以射爆運命高達!

飛彈盒可打開

頭像被屏蔽
最滿意的合金, V型

天空劍可拉出, 從末想過玩具可以咁玩.. 正!

It is a good idea to play toys in a rainy day! :71:

I also wanna take photos with my toys (more than 20 pieces in hand) but still no mood.......... May be I'm too lazy.............. :56:
同V型相比,金毛又貴又差.....
點解唔可以換件呀?換咗咪靚D囉! 見到隻臭腳就火!

如哥可以向下拉下合埋咪靓仔囉!以為自己會長肉呀?#哂脚啦!

火炎劍唯一滿意...

大武士!平、靚、正!   但依家末必再有哩支歌仔唱...

脚仔可打開放架車仔入去。

必殺! 烈風正突拳!!!!!!!!!!!!!!!   
新年時無打算入的情况下, 用利是錢買嚟玩。 反正唔係用自己錢、見平就入了.

頭像被屏蔽
這些就小時候陪住我成長的機械人同角色..   美好的80's年代... 雖然無internet, 但活得比現在開心美好..

有機會再影其他。 thanks for watching.
黑三一除左活動能力差外、其他都好好、而且平嘛!

希望SR超合金再出哩隻啦

多謝Taken大大分享!黑三一確是好物!V型更是盡在不言中,金毛最離差都係零空腳!
春田花花 發表於 22-5-2011 03:07 PM
有時都要拎部相機影下先得..唔係會易壞架

It is a good idea to play toys in a rainy day!

I also wanna take photos with my toys (more t ...
Douglas.M.Saint 發表於 22-5-2011 02:49 PM
好多東西玩...:43:
Like :71: