Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: Jimy

[其他] 沒有買DX04的你...

點解唔係認真
改咩名好? 發表於 22-5-2011 06:21 PM

我唔理~我唔理~我唔理~:63:
話知佢出到一 pat 屎~ 我係都要買~:63:
頭像被屏蔽
WACOM 發表於 22-5-2011 07:54 PM

柒哥 話咁先至有霸氣嘛~~:63:
回復  Jimy

其實吾洗所為後追,
好野一定再出,因Jack Sparrow無訂,
之後出DX可動眼真係開心到呢: ...
WACOM 發表於 22-5-2011 18:57

其實都係, 李小龍一出就出DX版, 即時中招, 樣唔似無肌肉BODY...
第日再出其他M ICON系列仲要正過DX版!!
唔會出新肌肉body
張相係dx04果張
ht放張圖出黎  係嚇eb班客
比佢地睇 ht會出新 而唔訂eb
但其他ht張"新"圖  只係dx04個body未cut件

唔信就算 遲早都會知
EB customer service 好, figure還okay

HT customer service 大家唔講都知喇, figure 有時好得, 有時就...

回復 21# chubbyman

"EB customer service 好"?我想只限門市姐姐的笑容,佢其實都係"大話妹"佢係幫到eb,但其他服務真係好嗎?.....(eq.無限期delay,cut件,拖人2年最後唔出等), "figure還okay"這點就見人見志.....我都唔敢講!:36:(各eb姐姐fans 如有得罪請見諒)
唔會出新肌肉body
張相係dx04果張
但其他ht張"新 ...
stagebbg 發表於 23-5-2011 01:49

嚇就一定嚇大家唔好買EB架啦....但係呢個係咪DX04 BODY未CUT件, 真係唔知,
你講完再睇又有D似, 我無辦法100%肯定,
但係下面寫左new body is developing,
HT作風, EB做乜都追住打, 一定會有新肌肉body....
因為dx04果個斷開晒, 露晒D關節, 對無咩衫住既figure來講, 係幾礙眼的....
頭像被屏蔽
HT 擺明提醒玩家唔好入 EB 隻Body。
而呢個係咪DX04 BODY未CUT件唔緊要,我信得過HT,講得出會出得到。
唔會出新肌肉body
張相係dx04果張
但其他ht張"新"圖  只係dx04個body未cut件

唔信就算 遲早都會知
stagebbg 發表於 23-5-2011 01:49 AM

我都覺得係咁,隻戰狼300都係肩膀cut件啦,不過有條帶遮住睇得唔清之嘛,肩膀唔cut件真係扭唔到靚甫士..
希望HT快点出新肌肉body的BL:64:
DX 4 我係後追的...雖然唔似,但真係好玩具!
DX 4 我係後追的...雖然唔似,但真係好玩具!
thinkingboy8787 發表於 24-5-2011 01:33

YES...最可惜真係個樣唔似, 而且又知道HT最興一隻似過一隻,

期待再似樣的小龍 + 肌肉body = 完美
我冇買DX04 係因為 我等緊EB隻死亡遊戲
改咩名好? 發表於 22-5-2011 11:22 AM

waiting you report