Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: smilelala

[分享討論] Hot Toys - 係唔係 冇 女仔 中意玩 ??

未遇過真係玩12"嘅女士.
我個日見到係地鐵站有個大肚婆同人交收左二隻dx 04:55:
我經過個陣,都好多女仔同男朋友一齊睇!d女仔都話好靚咁架!
smilelala 發表於 19-5-2011 08:40 PM

你真係相信佢係講緊真話?
大多都係 tum 下條仔,你試買返屋企日日對住佢
佢一定唔同講法
幫人排隊訂野就真啦!我睇玩具最忌太座喺隔離!
borisasf 發表於 19-5-2011 07:53 PM

x2.... tiger never got the patience for toys.
(window) shopping diamond rings for 5 hours = joy
toy shopping for 1 hour = wasting time on meaningless things. :53:
佢一定唔同講法
FEMAN 發表於 20-5-2011 08:51 AM

tum 下條仔 in exchange of pricey handbags & cartier rings.. :58:
睇見幅圖個班C9就火x滾,係乜都咪知就差隻腳落黎炒炒炒,返屋企炒餸啦!:53:

我識d 女仔唔玩12"  , 係玩比12"貴既 ball join doll~~~ :34:

有d重玩 gundam~~ :34:

都會有女仔真心覺得ht 12"靚, 但買就少d, fans向同炒家另計~~

之前家駒都有唔少fans買
佢一定唔同講法
FEMAN 發表於 20-5-2011 08:51 AM

認同~~ 一兩隻都ok既, 跟住會同你講買12"不如買野比佢la~~ :58:
what is C9?

我女朋友都買了隻 Mark 6 給我啦
what is C9?

我女朋友都買了隻 Mark 6 給我啦
gekigoke 發表於 20-5-2011 04:32 PM

CHING, 即係唔係你女朋友LIKE玩喇,
只可以講, 唔係個個女仔買得都係拎黎炒咁解姐....

另外, 我個女仔FD LIKE船長, 但一同佢講幾錢,
咪又係擰頭....
真係 唔係話靚就代表佢會買....
我經過個陣,都好多女仔同男朋友一齊睇!d女仔都話好靚咁架!
smilelala 發表於 19-5-2011 08:40 PM

可能你見到我!!:@
我女人都話D12吋好靚,次次買左返企佢都想攞黎玩.....:o
我緊係唔準啦~!!!!!:*
我太座就係玩個個,不過係我買囉:66: