Toysdaily 玩具日報

[活動展覽] 5月19日 BANDAI COLLECTOR 部新商品發怖會: 超合金, D-arts, R-Style

我以為係
yugi 發表於 19-5-2011 02:32 PM

x2 岡岡出好多都做好左~仲展出過~之後冇曬影:(
好彩全pass
條龍長到咁,盒野一定好大盒...
小堅 發表於 19-5-2011 01:40 PM

佢後面係米出貨果盒?會唔會睇唔到入面呢:o
佢後面係米出貨果盒?會唔會睇唔到入面呢
逆天原罪 發表於 19-5-2011 02:55 PM

只係for比你睇個包裝size
佢後面係米出貨果盒?會唔會睇唔到入面呢
逆天原罪 發表於 19-5-2011 02:55 PM

應該係,不過唔知有冇開盒睇...
好似神話咁...
我以為係
yugi 發表於 19-5-2011 02:32 PM

如果"D"是代表"digimon"就不會有Rockman吧:(
so sad, no surprise news from GFF X(

5月19日 BANDAI COLLECTOR部新商品發怖會: S.I.C.

8月 S.I.C. Vol.59 Kamen Rider W FangJoker & Kamen Rider Skull 6,000Yen

8月發售: S.I.C.極魂 Kamen Rider Agito Trinity Form 1,200Yen

7月發售: S.I.C.極魂 Machine Tornador 2,500Yen

message n photos fm cypergundam :71:
of course I am not cypergundam
頭像被屏蔽
睇標題仲以為將R魂同FIX融合一齊..............:80:
頭像被屏蔽
好彩全pass
逆天原罪 發表於 19-5-2011 02:51 PM

全pass? Ching 用精神"迴避"?
so sad, no surprise news from GFF X(
Gundam@EFSF 發表於 19-5-2011 03:36 PM

I think GFF line is going to an end
地震重整旗鼓之後日本仔睇黎發力啦wo~~
3GS,haha...
小堅 發表於 19/5/2011 14:26

I want 4Gs:34: