Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 9月 D-Arts Rockman X (Full Armor) 已出

幾時出X4版
但而家情況係,一件甲係成日著,另一件就只係著過一次
咁如果只可以出/買一隻嘅話,你話應該揀 ...
Devil_Fudou 發表於 18-5-2011 11:03 PM

咁當然係兩隻都買:35:
唔係點重現半甲狀態
大獲....N咁多套甲..幾時先出到 x4,x5,x6 個d.....
我想要個d甲多d wor.....有排等
Koseo 發表於 18-5-2011 11:47 AM

唔好咁老定,我覺得其它甲唔出都唔出奇.... 係Ultimate Armor最大機會會出
唔好咁老定,我覺得其它甲唔出都唔出奇.... 係Ultimate Armor最大機會會出
Devil_Fudou 發表於 19-5-2011 09:08 AM

我又覺得如果呢隻賣得好, 都好大機會出0既, 話晒苯大一貫作風, 已經整左個素體出黎,只要再整多套甲就又係一件新貨, 苯大又點會放棄呢個賺錢機會吖!
我又覺得如果呢隻賣得好, 都好大機會出0既, 話晒苯大一貫作風, 已經整左個素體出黎,只要再整多套甲就又 ...
kyostanley 發表於 18-5-2011 08:32 PM

呢隻應該會賣得唔錯嘅
但係我覺得,打後嘅甲好似冇咩邊套特別受歡迎,或特別有代表性
而且又冇咩可能出晒咁多套甲
回復 29# Devil_Fudou

扮乜野?:38:見有得換腳咪覺得多野玩,但睇睇下又覺得型啲,咪寫型囉,乜宜家TD唔改得COMMENT?定寫咩都要得你同意先?!:38:
Devil_Fudou 發表於 19-5-2011 09:08 AM

我覺得最小要出埋拿刀的Zero 同 AXL
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
回復  Devil_Fudou

扮乜野?見有得換腳咪覺得多野玩,但睇睇下又覺得型啲,咪寫型囉,乜宜家TD唔 ...
玩具宅人 發表於 18-5-2011 09:26 PM

你唔買埋普通X換咩呀請問?點多嘢玩法?:ar:
回復 40# Devil_Fudou

下?覺得好玩都唔得呀?點多野自己滲透啦:45:

下?覺得好玩都唔得呀?點多野自己滲透啦
玩具宅人 發表於 18-5-2011 10:32 PM

咪同普通X一樣咁多嘢玩....
我就唔明你點滲透到新款多嘢玩過普通X而要覺得好彩冇買之前果隻嘞:ar:

回復 42# Devil_Fudou

唔明即係同你無關囉:38:
所以我講佢型:71:

唔明即係同你無關囉
玩具宅人 發表於 18-5-2011 10:39 PM

兩隻一樣咁多甲同配件,你都可以覺得新果隻好玩過舊果隻,果然厲害~~:58:
回復 44# Devil_Fudou