Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: 零度戰姬

[分享討論] 你最期待的HT新作品票選日本搞我們自己也來搞一個加上分析

係WO,上年年頭放風,而家都未有......
neo.L 發表於 18-5-2011 02:04 PM

matrix 我一直以為出o左隻"八爪魚"已經是完了?? 有說過出1/6 figure嗎? (因之前沒留意)
應該出埋架“蝙蝠車”。:handshake:
Batman & joker (x2)
Superman (x2)
Captain America (x1)
Space Pirate Captain Harlock (x1)
:shiny:
頭像被屏蔽
matrix 我一直以為出o左隻"八爪魚"已經是完了?? 有說過出1/6 figure嗎? (因之前沒留意)
jeffloh 發表於 18-5-2011 02:18 PM

我都係咁諗,可能只係有"八爪魚" license, 唔係無理由咁奈都無提過任何1/6 Matrix 嘅消息。
真係好想佢出到Neo, Trinity & Morpheus.
頭像被屏蔽

1. Angel Wars !話出話出,到e加都未出,之前係日本未上映時,日本果邊己話超期待!票房點就吾知哪! 如果本日受,出晒五位囡囡就好哪...(我就想):p
    但HT素來出女都麻麻地,,:49:
1.雙眼.好似 Black Widow 吟,永遠吾知望去邊...:44:
2.body有待改進,問題係邊,大家都知,不需係到再講...:58:
# 如果到時出得好,出晒五個都唔怕你,照買:58:

2. Captain America: 電影內容由二次大戰講起...因個做型要跟劇情,所以好似out.out地,等佢戲收得,開拍第二集時轉個"in"D做型(好似雷神吟),到時再入都吾遲...:38:

3. Superman (Christopher Reeve ver.): 雖從小便認識這位偉大英雄,而佢亦勁多fans,但我就沒興趣, 這隻figure對我梨講可有可無...:36:

4.Space Pirate Captain Harlock: 之前M記出過動畫版,但覺麻麻地,所以無入...但今回Ht要做的是3D動畫版,還出埋"海賊娘"這對figures令人好期待呢...:p

5. Batman (1989): 經典電影Batman作品, 第一套Dark版batman電影,當年全球震動且票房大收,架Batman重黎過香港為電影做宣傳....當年外國還有不少家長投訴,話太Dark"嚇親"細路,第二集個人認為更好睇呢...如果今次Batman出到好似之前TDK的DX-版Joker & Batman 吟~(一定要有可動眼)又點可以吾買呢...:$

最好出捚架"型爆"Batman車啊!! 唔該~:help:

6. Metal Gear Solid: 當然"蛇叔"fans多,M記己出好多,但M記個面相就麻麻地哪~:42:今次HT出,應該唔會令大家失望, 但我地係要ge係驚喜呢...:62:

所上純屬個人意見,不喜請勿插呢~ 謝謝~ :64:

Metal Gear Solid