Toysdaily 玩具日報

查看: 5647|回復: 13

[個人收藏] 來自吉吉島的大猩猩

前幾日去吉吉島買野食時,竟然遇上made in Thailand 既10th 週年version  大猩猩.

人生第一隻大猩猩,終於都素組完成.
水口位都幾大下,都唔知點處理好.都係當玩具咁玩下.

當大猩猩遇上 ooo猩猩combo 時.....

完全係九唔搭八....:38:

買盒壽屋的ZOIDS-HMM-015吧:75:   :^

http://www.kotobukiya.co.jp/item ... ronkong/index.shtml
我91年買那隻大猩猩已經差不多樣,Tomy都幾慳本.........
how much?
回復 2# ygat2005
呢隻超級巨猩,依家就算搵到都好貴.....:80:
回復 5# ZGMF-X42S

好貴:(
detail ma, you see it fingers...:^

come on, find and buy and assemble it:75:
回復  ygat2005
呢隻超級巨猩,依家就算搵到都好貴.....
ZGMF-X42S 發表於 17-5-2011 23:30

哩兩隻其實有咩主要分別?
頭像被屏蔽
回復 7# rfreeman

一隻係壽屋同Tomy Takara 出的ZOIDS-HMM-015,detail 程度及關節可動性比 Tomy Takara 自己出既高.:58:
:71:
回復  rfreeman

一隻係壽屋同Tomy Takara 出的ZOIDS-HMM-015,detail 程度及關節可動性比 Tomy Takara 自 ...
ZGMF-X42S 發表於 19-5-2011 13:36

這又是什麽版?我在倉內找回,差不多十年八載前
好似DETAIL果樓主果隻
元祖ZOIDS模
已經很少見了
THX大大的分享
^.
元祖ZOIDS模
已經很少見了
THX大大的分享
^.
白狼 發表於 20-5-2011 22:58

未算,20年前真正第一代係橙色猩猩配色勁靚(兒歌三人行MV內小朋友揸住閃電傳真機版),那時臨暑假個個同學都帶返學鬪力,完全無電視或漫畫但果時係索思機械獸最輝煌時