Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 聖衣神話新系列發布會-新品簡介 (更新: figure王 專訪中文翻譯@P.84)

12吋的話僕就選擇pass了
官方仲未正式話12"就係新line
叮噹支電筒丫唔該~
睇你地點儲:34:
寧願佢出細size不可變裝但多關節的系列....
12" 買的人有限呢....
寧願佢出細size不可變裝但多關節的系列....
12" 買的人有限呢....
elasto 發表於 12-5-2011 09:22 AM

大小其次,但只係size唔同就算靚左都好像有重複感覺
好野, 知道出12",  SAVE.
MG版
lkoko 發表於 11-5-2011 09:31 PM

好多fans都唔玩模型啵~~ 雖然我個人覺得MG模型都冇問題~~
w-rider系列出得幾好, ooo都好靚
大小其次,但只係size唔同就算靚左都好像有重複感覺
yugi 發表於 12-5-2011 09:24 AM

呢D可能就係叫神台物吧~~ 12" 應該不會成為慣例....
重複的感覺就同高達的rx-78-2一樣..... 我同你可能都唔會買﹐不過好多人會追...
施主,老衲,身冇分文,何以入坑呢...
小堅 發表於 11-5-2011 10:01 PM

你不入火坑﹐誰入火坑。
只要信念不滅,信心不死,就算入火坑又何妨?
大師你不如趣趣地自投火坑啦
出d只有穿上聖衣型態shf, 可動性高神話
dreamtoys 發表於 2011-5-11 21:43

咁就死俾你看............:50:
MG? 如果係的話,就大把人落坑了!不過價錢平咁多,賺少左,B記無咁好死的!
hh926 發表於 2011-5-11 23:02

此言差矣,價錢平左,反而會多少人入坑,賭佢一局,薄利多銷....
期待!! 好矛盾, 又想有新野玩, 又唔想大出血.....
真金打造黃金聖衣,唔炒都買唔起!!
katoributa 發表於 2011-5-12 09:02

仲有真金五小強,佢地都有黃金化.......唔只十二隻咁少.....

============================================

呢個倒數,好似仲有幾日就玩完,難道 ver 1.0 全面停產,宣佈完旦

但即是推出 ver 2.0 ..........:66:
堅持唔入坑是有理的
玩具的更新換代真係永無止境:$