Toysdaily 玩具日報

[劇場創作] 小弟惡搞之海賊再戰特搜

小弟惡搞之海賊再戰特搜

上回提到,大海賊終於都被特搜刑警拘捕了

不過………….

特搜合體:大海賊,仲唔捉到你?哈哈!!!!
豪快王:哼!!!懶醒!!!!我又點會咁容易比你地捉到丫~~

豪快王:哈!!我幫手黎啦!!!哈哈^^
豪快魔法龍:嘩嘩嘩嘩~~~~~

豪快王:魔法龍攻擊~~

豪快王:魔法龍,你果然係我既好朋友^^
豪快魔法龍:嘩嘩嘩嘩~~

特搜合體:大海賊有幫手,咁點好呢????

特搜合體:咁我只好call fd幫手啦!!!

特搜合體:上啦,真正魔法龍!!!!

豪快王:點解你都有魔法龍架????    >.<

特搜合體:我一向同魔法連者都好fd架啦,咩你冇睇魔法vs特搜咩??哈!!上啦,真正魔法龍!!!!
魔法龍:嘩嘩嘩嘩~~

豪快魔法龍:嘩嘩嘩嘩~

豪快魔法龍:嘩嘩嘩嘩~

豪快王:下???你做咩掉頭走呀???唔係人地大隻&#21874;你就驚左呀??
豪快魔法龍:嗚嗚嗚嗚嗚嗚嗚嗚嗚嗚嗚嗚嗚~>.<~

豪快王:唔好走呀!!!返黎呀!!!>.<
豪快魔法龍:嗚嗚嗚嗚嗚嗚嗚嗚嗚嗚嗚嗚嗚~>.<~

特搜合體:哈!!話晒你條龍都唔係正貨,係咁架啦!!!不過佢話晒都係你同黨,我都唔會放過佢既!!!魔法龍,追!!!

特搜合體:哈!大海賊,你都衰到冇朋友架啦,乖乖地跟啦!!
豪快王:哼!!!!

特搜合體:放埋牙吠獅出黎跟住你,睇你仲走得去邊!!!

豪快王:你就憑呢隻貓仔就想捉住我???
牙吠獅:嘩嘩嘩嘩嘩!!!!!!!!!!

豪快王:出黎啦,我既另一好朋友,海賊牙吠獅!!!!
海賊牙吠獅:嘩嘩嘩嘩嘩!!!!!!!!

海賊牙吠獅:嘩嘩嘩嘩嘩!!!!!!!

牙吠獅:嘩嘩嘩嘩嘩!!!!!

海賊牙吠獅:嘩嘩嘩嘩嘩!!!!!!!
牙吠獅:嘩嘩嘩嘩嘩!!!!!

特搜合體王:下???你做咩掉頭走呀???唔係人地大隻&#21874;你就驚左呀??
牙吠獅:嗚嗚嗚嗚嗚嗚嗚嗚嗚嗚嗚嗚嗚~>.<~

豪快王:哈哈!!!都話你隻貓仔冇用架啦!哈!!!牙吠獅,我地追!!!
海賊牙吠獅:嘩嘩嘩嘩嘩!!!!!!

特搜合體:哼!!!你個死海賊,嚇走我朋友??等我一槍打爆你個頭!!!
豪快王:哈!!!家陣得你一個有槍咩?我夠有啦!!!哼!!!

豪快王:出黎啦,海賊SPD!!!
海賊SPD:wii~~wii~~wii~~

豪快王:哈!!!家陣我都有槍啦!!!

豪快王:仲要有兩把!!哈!!

特搜合體:多槍冇用既,槍法唔好一樣死!!!哼!!

豪快王:咪睇小我架海賊SPD!!佢唔止槍法準,仲要係全世界行得最快既車!

特搜紅:你講咩話………………………..
特搜藍綠黃粉:阿番,你冷靜&#21874;,千其唔好………………….

特搜紅:分體!!!!!
特搜藍綠黃粉:嘩!!!唔好呀!!!!~
特搜紅:你竟然話你架爛車快??我話你知呢個世界冇車快得過我架特搜紅戰車架!!唔信我地鬥果啦!!!!!!!
特搜藍綠黃粉:阿番,唔好呀   ~>.<~

豪快王:[個警察咁單純既?]比咪比,怕你呀?!~[引開係先!!hahaha^^]

豪快王:去啦,海賊SPD!!!有咁遠走咁遠呀

特搜紅:去啦,我係唔會輸比你架!!!正義必勝!!!!

特搜藍:阿番你個蠢才,咪再叫我拍擋呀!
特搜粉:下?阿番走左,我地合唔到體,咁算好呀??仙一!!
特搜綠:小梅唔使怕,等我搵個地方倒樹蔥諗諗先!!
特搜黃:咪玩啦,咩你覺得而家仲有時間比你諗咩???
豪快王:哈哈!!你地幾架車仔仲點同我鬥??要怪就怪你地做咩會有個咁單純既隊長啦~~~呵呵呵^3^

鐵馬刑警:各位師兄唔使怕,仲有我!!
特搜藍:鐵幹,咁交比你啦!

鐵馬刑警:死海賊,我地決鬥啦!!!
豪快王:KO埋你就走得~哼~出招啦!!

鐵馬刑警:牙吠獅???你返黎啦,同我咬佢!!!
牙吠獅:嘩嘩嘩嘩嘩嘩!!!!!!!!!

豪快王:你隻牙吠獅返黎,就表示我果隻都會返黎啦!!!海賊牙吠獅,咬佢!!!
海賊牙吠獅:嘩嘩嘩嘩嘩嘩!!!!!!

豪快王:嚇走左佢隻貓仔啦,咁我地合體啦!!!
海賊牙吠獅:嘩嘩嘩嘩嘩嘩!!!!

鐵馬刑警:可惡,我要為牙吠獅報仇!!!!

豪快王:好!!我敬重你係一個熱血漢子,就出盡全力對負你啦!!侍變身!!

鐵馬刑警:可惡,我唔會怕你架!!
特搜藍:有好戲睇啦,冇爆谷添!!
牙吠獅:嘩嘩嘩嘩嘩嘩!!

豪快王:好!!看我隻刀!!!

鐵馬刑警:可惡

鐵馬刑警:呀~~~我唔得la……
豪快王:哈哈!!!死差佬,有鬼用~~呵呵呵^^

豪快王:咦??點解後面有把刀既???

真劍王:用我既力量黎&#34430;&#34430;霸霸??我今日係黎收返&#21874;力量既!!

豪快王:我地侍對侍,你有本事就過黎&#25886;啦!!!

豪快王:好本事!!!接我呢招啦!!!烈火「大」斬刀!!!!!!

真劍王:呀!!我不敵呀~>.<~

特搜紅:果架車去左邊呢??唔見到添!~

特搜紅:咦??你地做咩訓係度呀???
鐵馬刑警:c兄,你走左,我地唔夠佢打,被打倒了呀>.<
特搜紅:&#21523;???咁大獲????咁我地合體再打過啦!!!

超級特搜合體:超級特搜合體!!!

豪快王:看來力量加強了呢!有意思!!!

真劍金:係咪你&#34430;丈留??
豪快王:做咩突然有個壽司佬走出黎架???

真劍王:你黎得正是時候,我地都合體對負佢啦!!!
真劍金:係殿下!!!

大海真劍王:完成!!!大海真劍王參上!!!!

豪快王:可惡!!!!你地擺明&#34430;我冇第6人幫&#21867;!!!

魔法紅:驪講你個第6人6月先出喎~在此之前我地一定要收拾左你先!!

豪快王:下???你咁細粒都想同我打????

魔法紅:你睇小我???出黎啦各位哥哥姐姐,魔法龍!!!
魔法龍:嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩!!!!!!!!!!!!!

魔法紅:各位哥哥姐姐,我地收拾佢啦!!!
魔法龍:嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩!!!!!!!!!!!!!
豪快王:哼!!!!

豪快王:豪快魔法龍,海賊SPD,你地都返黎&#22001;?我地合體對負佢地啦!!!
豪快魔法龍:嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩!!!!!
海賊SPD:wii~~~wii~~~wii~~~

豪快王:三位一體,車龍獅豪快王!!!

魔法紅:咁我都合體啦!!!

魔法王:合體!!!!!魔法王!!!!

魔法王、大海真劍王、超特搜合體:大海賊!我地決戰啦!!!!
豪快王:黎咪黎!!!三對一我都未驚過呀!!!!

( 待續 )

希望各位大大會鐘意啦,
記住比&#21874;意見呀^^

希望各位大大會鐘意啦,
記住比&#21874;意見呀^^
:shiny:好正,.,.,.大大既食玩認真唔少野:71:
希望下次用其他背景....依家有d花:(
大大好有心機:77:
差佬睇戲:*
唔興圍嘔 興單挑
兩個字
精彩