Toysdaily 玩具日報

[分享討論] robot魂 RGM-79SP gm sniper2 WD隊修正parts

買一送一!
我係精X買現貨,睇黎機會好細
Yes, I got it!  Buy 1 get 1 free .

To taken:讚好! [TD應該整個like button]
幫陳bandai咁耐,佢終於回饋玩家了
回復 30# Douglas.M.Saint
我响顽仔入嘅....呵~呵~~呵~~~:p
昨天已拿,但想問問各位師兄,
兩隻有乜分別?昨晚對比了很久也找不到不同的地方。
謝謝指點!
謝謝指點!
jeckofung 發表於 18-5-2011 07:33 AM

用心睇下啦...腰部份顏色唔同架.
真係悔恨當日冇入到成team小隊 :$
How Come 'Space Ship' still no response.....Any one hv further info from the Ship?...Email still no further update even no follow up phone reply so far...Disappointed!
謝謝指點!
jeckofung 發表於 18-5-2011 07:33 AM

駕駛倉旁邊o既腰位, 設定上應該係藍色
真係悔恨當日冇入到成team小隊
呂品器 發表於 18-5-2011 08:01 AM

我而家變左有2隊......真係量產添..........:30:
用心睇下啦...腰部份顏色唔同架.
eric 發表於 18-5-2011 07:54 AM

Yes, it would be hard to find the difference.
:53:頂 !! 頑仔fb話連sic diend都係有補件呀!!
船仔唔該快d confirm有無得補啦......:63:
我而家變左有2隊......真係量產添..........
panzer_jimmy 發表於 18-5-2011 03:13 PM

恭喜哂:77:  送紅股