Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: ricky_lam522

[詢問] 求助 ~ Mark 6 一開已爛 ..但過左保養...>.<

頭像被屏蔽
回復  smilelala
你講野都幾好笑
你唔係直接係HT買,又冇單,梗係冇保養喇...
你估你買隻貴figure, 人 ...
hunterelf 發表於 17-5-2011 02:43 PM

無單梗係無得換啦   
不過如果有單,但唔系係th度買.
唔知又可唔可以換到.
因為TH(ctma shop name) 唔同HT,商業登記都應該唔同.
出面買真係自求多福.

任何ht product其實ht應該要受理, (ht 唔等同th,你可以去ht總公司追討)
唔通我唔係直接同佢買佢就可以唔負責任?
我唔會直接同屈神士買水,只會去為康或伯街,
如果支水有事,屈神士都唔可以唔負責啦.
小弟一個月之前買左隻 Mark 6 ...但而家先開黎玩....點知一換甲發現有一邊折斷了 !!!!
( 絕不是小弟整斷,  ...
ricky_lam522 發表於 16-5-2011 01:05 AM

我隻州長都入&#21655;廠,但係佢地一個月拖一個月,而家就&#22175;四個月喇:53:
無單梗係無得換啦   
不過如果有單,但唔系係th度買.
唔知又可唔可以換到.
因為TH(ctma shop na ...
fatestay 發表於 17-5-2011 05:44 PM

師兄講得幾有道理....:36:
回復 15# hunterelf

唔係話要保一世呀:56:!! i MEAN ... 佢唔應該只限HT STORE 買先有保用嘛!! WHY?
回復  hunterelf

唔係話要保一世呀!! i MEAN ... 佢唔應該只限HT STORE 買先有保用嘛!! WHY?
smilelala 發表於 17-5-2011 07:56 PM

14天保養係你要係toy hunter度買同有單至有,你係皆旺買原則上已經係2手野,經手野
係,冇錯,得HT會出HT figure, 但HT保係保佢地自己D客,唔係皆旺2樓賣玩具果d客
所以係第度買真係 at your own risk
14天保養係你要係toy hunter度買同有單至有,你係皆旺買原則上已經係2手野,經手野
係,冇錯,得HT會出HT  ...
hunterelf 發表於 18-5-2011 10:34 AM

唔明ar, 即係話全HK 只有兆萬2樓果間先係官方銷售點? 我係其他地方買o既一定係二手or 果 d 細鋪自己走去HT訂, 跟手放係鋪賣?? 如果係o既話點解有d 細鋪收訂會比HT定價平一二百?
唔明ar, 即係話全HK 只有兆萬2樓果間先係官方銷售點? 我係其他地方買o既一定係二手or 果 d 細鋪自己 ...
initial 發表於 18-5-2011 12:42 PM

收訂平1 2 百?咁到時總數呢? 係唔係都係平1 2 百先??????