Toysdaily 玩具日報

[新品消息] HT 李小龍(便服)15/5新增頭照

頭像被屏蔽
bruce fans話佢本人是好少笑, 所以笑親都好用勁:78:
尋日落訂,今日行過就有!都唔知佢地有無搞錯到
收到call但無錢攞:70:
尋日先出完mk, 今日就收到ht姐姐call...

有排都無時間出去攞...:31:
回復  逆天原罪

我昨天晚上行過HT,八時左右, d店員又括 Mark VI 全部售清!! ^&%#!*&@#%&*!%#&!@
chankb 發表於 14-5-2011 16:16

小弟今日一點打去佢話尋日已經賣哂~!:38:
我五點幾去有人問有冇現貨,佢都話冇哂~!!:he:
除非ht員工坤我,如果唔係大家都唔好信哂網上o既消息~!:ar:
有貨又好~!冇貨又好~!有跳樓貨又好~!o的貨貴到pk都好~!!{:2_124:}
始終最好自己去証實~!網上消息係可以俾好多人利用o既~!!!{:3_133:}
係友台見到實物相  的確係比官圖差左小小...
不過都ok la..呢個出貨速度....攞上手感覺應不錯
比預算快, ...快到我唔想5月份又拎小龍, 又拎ghost rider...失左預算..:56:
頭像被屏蔽
比預算快, ...快到我唔想5月份又拎小龍, 又拎ghost rider...失左預算..
蝦您波凸 發表於 14-5-2011 08:06 PM

哈哈~我都超出預算好多~下個月仲死隻真三一~HT又唔知出邊幾隻貨~
    figma~SHF~組立式..........:31:破產
頭像被屏蔽
可以fing$$ 人生變得快樂~~
雷奧 發表於 14-5-2011 08:26 PM

不會~當買完新野~回家之後都會伴隨我老媽子既心經~只有2句
    1. 你米有羅又買好多塵
    2. 你咁有錢俾多D家用
    我日日起碼都聽到幾廿次:62:
wow,, 真係快到手!!
個笑樣好鹹濕!:34:
有DX04就夠了, 呢隻PASS左