Toysdaily 玩具日報

查看: 2525|回復: 14

[分享討論] 遲晒大到既MK6及WARMACHINE(多圖...有惡攪)

隻WARMACHINE一早入左,係隻MK6遲晒到:56:
係要得埋一齊先影相,不過真係唔識點擺點影......:30:

先來緊係合照啦:43:
之後就又WARMACHINE先啦,不過因為一早拆左電所以冇影燈相:80:

隻WARMACHINE真係好型, 但係活動能力真係唔係好得:44:
如果剩玩"運動性能"孩記真係好D, 而且個LOOK又惡D:44:

好到隻MK6啦:52:

爆地真係唔識SET:56:影左好多張係呢張叫見得人:56:
最後送上惡攪幾張:69:

可惜T-800, 及BATMAN 已經搬遷:67:遲D有心既話可能再攞反黎玩:35:
:71: 龍精虎猛
大大擺唔到爆地pose唔使唔開心…因為當今世上…能夠完美演譯爆地pose既…就只得一人……:67:
大大擺唔到爆地pose唔使唔開心…因為當今世上…能夠完美演譯爆地pose既…就只得一人……
$hiine 發表於 13-5-2011 08:34 PM

七哥:74:
:71:
其實有咩秘技可以SET得型D??
joker x iron man < 好搞鬼hahaha!!:66:
batman 又係佢 war machine 又佢 (咁未好屈機):66::@
大大擺唔到爆地pose唔使唔開心…因為當今世上…能夠完美演譯爆地pose既…就只得一人……
$hiine 發表於 13-5-2011 08:34 PM

師兄,請問爆地是否好難SET?我聽人講好易攪爛body
所以唔敢set ,有什麼秘技?
thanks
好正丫:35:
回復 3# $hiine

就係我
師兄,請問爆地是否好難SET?我聽人講好易攪爛body
所以唔敢set ,有什麼秘技?
thanks
skyline123 發表於 14-5-2011 03:28 PM

小弟都幫唔到大大噃...要問返果位神人先知......:(
頭像被屏蔽