Toysdaily 玩具日報

查看: 3691|回復: 12

[詢問] Enterbay出Michael Jordan﹖

有朋友告知Enterbay傾緊Jordan肖像(消息來源:今期東Touch),ching們有冇聽過﹖
東:不如透露吓ENTERBAY嚟緊有咩新project吖。B:重頭戲有會場嗰3款新figure啦,仲有我最期待嘅NBA系列,
另外UU系列嘅魔盜王Jack Sparrow,仲有就係暫定只喺內地發
售嘅《聖鬥士星矢》系列,聖衣部分會用合金製。(聽落好吸
引喎,咁香港想買點算?)咁要睇吓市場嘅反應先可以決定。
目前只公佈kobe頭雕(得個頭嫁炸,唔好問我個身整成點)
http://toysdaily.com/discuz/view ... ight=enterbay%2Bnba
講就天下無敵....

唔係睇下市場先決定~俾我地睇左實物先la:47:
雖然宣傳做廣告係咁~但唔係好鐘意佢講到~你明嫁la:45:
講就天下無敵....
阿lun 發表於 13-5-2011 07:01 PM

做就無心無力
各Ching們有否聽過?
:54: 連kobe頭雕 差成咁,算啦
MJ ???
一定好貴,,,,EB 比得起ma??
我希望 ht 出 mj
出到一定貴
個版好好睇
訂左等成世
:x
出到先算啦~:58:
講無用, eb出張sample黎睇下先
東:不如透露吓ENTERBAY嚟緊有咩新project吖。B: 重頭戲有會場嗰3款新figure啦, ...
O暈 發表於 13-5-2011 06:53 PM

其實佢出nba不如出男兒當入樽啦,版權點都平d,我又好想要........
其實佢出nba不如出男兒當入樽啦,版權點都平d,我又好想要........
neo.L 發表於 14-5-2011 01:20 AM

卡通樣相信會做得似d掛