Toysdaily 玩具日報

查看: 3571|回復: 18

[詢問] 千姬戰係咪已經唔出啦??

無晒聲氣
相,圖,宣傳都無
唔會掛~佢都拎左版權~點都做1隻~尼排出得太密~~慢慢出

佢之前日本展話出果D~起碼7成未見影~如果全部下半年出~

我真係:Q之後:70:最後:59:
唔會掛~佢都拎左版權~點都做1隻~尼排出得太密~~慢慢出

佢之前日本展話出果D~起碼7成未見影~如果全部下半 ...
逆天原罪 發表於 13-5-2011 07:08 PM

仲有avatar,超人同alice都未出
最後希望係出blu ray個時, 如果唔係就 ... :70:
回復 3# O暈

咁樣出法,我就 :59:
仲有avatar,超人同alice都未出
O暈 發表於 13-5-2011 07:10 PM

仲起碼有Metal Gear Solid ~ batman ~ Harlock ~ 美國隊長:50:
仲起碼有Metal Gear Solid ~ batman ~ Harlock ~ 美國隊長
逆天原罪 發表於 13-5-2011 07:23 PM

嘩 :50: 大破財
嘩  大破財
kkkso04010 發表於 13-5-2011 07:31 PM

哈哈~仲未計佢冇公報~突然話出果D:34:
    諗起我就要cut幾條ine先夠比HT
哈哈~仲未計佢冇公報~突然話出果D
    諗起我就要cut幾條ine先夠比HT
逆天原罪 發表於 13-5-2011 07:36 PM

:69: 講得無錯,唔怪得VIP 到上年年尾就唔再收啦,咁出發,唔使2至3個月都6隻啦
講得無錯,唔怪得VIP 到上年年尾就唔再收啦,咁出發,唔使2至3個月都6隻啦
kkkso04010 發表於 13-5-2011 07:43 PM

唔止~佢而家貴左~如果好多VIP~個個9折~佢分分鐘隻隻賺少幾萬:71:
睇黎今年HT 下半年都會強勢出擊
我估最快果隻應該係千姖...其次係alice...
最後係avatar...大把fan反正..慢慢出都唔怕..(反而想佢慢工出正貨好過)
...and where's gatchaman.. been waiting for more than 3 years since its first ad / poster  :cool:
千姬戰 (Sucker Punch) 同 Watchmen 如出一轍

電影雷聲大雨點小

HT 根本不太重視

除非有巨大需求, 否則只會有 Babydoll, Amber......:!
回復 13# roundbun

Gatchaman應該無機會出,套戲都胎死腹中。:o