Toysdaily 玩具日報

[詢問] 求助!!!!!!

請問係咪斷左牙,如果斷左點樣可以擦出黎?

你又斷? 我斷手呀.....:68:

回復 1# super1234

是否行貨? Call 行啦!  

半年都冇個body就爛, 唉...
回復  super1234

是否行貨? Call 行啦!  

半年都冇個body就爛, 唉...
chankb 發表於 12-5-2011 21:55

係行貨,唔知做咩咁嫁隻野

回復 4# super1234

我過隻都係一扭即斷, 唔朱乜事.  

幾個月前我去行換, 佢地話555系列body好多斷手斷腳情況:42:

日本仔精益求精, 但M記啲body好似愈來愈碎弱:blame:
請問係咪斷左牙,如果斷左點樣可以擦出黎?
super1234 發表於 12-5-2011 09:40 PM

係斷左...要換 body...買個 massive 2 啦......
回復  super1234

我過隻都係一扭即斷, 唔朱乜事.  

幾個月前我去行換, 佢地話555系列body好多斷手斷 ...
chankb 發表於 13-5-2011 02:05

想請問駛唔駛單? 成隻換俾你定換件only?即刻俾你都要擺一段時間? THANKS
回復 7# kmtang

快D call 行 (電話在盒上招紙) 問吓有冇貨換先. 佢地會教你個手續 (i.e., email 照片).
佢地會問你盒上barcode, 一查就知行貨同幾時出街同派咗比乜水, 所以當時單也沒有要求.

我買了三個月才開盒, 一玩就斷, 可能行明白聞盒的買家, 其實沒有多問.

上到去行, 佢立即換個body比我,不是成盒換的...

買行的目的就係要有呢d服務, 唔係自己去網上bid咪一樣.

Good Luck!
回復  kmtang

快D call 行 (電話在盒上招紙) 問吓有冇貨換先. 佢地會教你個手續 (i.e., email 照 ...
chankb 發表於 13-5-2011 11:44

謝提供資料. 已call 行, 情況與大大所言一樣, 佢地通常會係email send 出之後幾耐 call back你叫你返行換架?
About 1 week :61: