Toysdaily 玩具日報

查看: 19988|回復: 116

[分享討論] 個個都唔post暗黑聖衣...........9成都囉去炒啦......

之前錯過左無訂...但之後訂左天龍白鳥........唔通要硬食近25魚既日版???.............船仔岩岩call我話現貨25魚......即刻打個冷震:69:....而家諗番轉頭點解唔訂???因為果時d玩具邊有咁緊張架.....無諗過結果會咁:42:......呢種風氣可否停止.....
頭像被屏蔽
Crazy price
如果真係賣兩叉半,不如入隻金毛玩好過。
聶風 發表於 7-5-2011 05:54 PM

如果兩叉半買隻金毛,不如去轉台灣好過。:$
傻諗左的價錢=-=
如果兩叉半買隻金毛,不如去轉台灣好過。
fatcheong 發表於 7-5-2011 05:57 PM

好提議!
25魚有價無市吧:(
如果兩叉半買隻金毛,不如去轉台灣好過。
fatcheong 發表於 7-5-2011 05:57 PM

來個東京自遊行3天團應該都夠:34:
:34::34:
I will choose not buy :78:
之前錯過左無訂...但之後訂左天龍白鳥........唔通要硬食近25魚既日版???.............船仔岩岩call我話現貨 ...
我很快 發表於 7-5-2011 05:48 PM

炒風已經唔係呢幾個月發生...
呢SET野仲未截訂個時,炒風而成...
唔好成日畀藉口自己...
不如話你自己買太多野冇錢訂好過啦...
炒風已經唔係呢幾個月發生...
呢SET野仲未截訂個時,炒風而成...
唔好成日畀藉口自己...
不如話你自 ...
小堅 發表於 7-5-2011 06:53 PM

而家係咁CUT貨..真係連訂都未必安心呀...唉
而家係咁CUT貨..真係連訂都未必安心呀...唉
iamfinethankuuu 發表於 7-5-2011 07:01 PM

要睇下邊間...
要睇下邊間...
小堅 發表於 7-5-2011 07:03 PM

而家訂野暫時我會鎖定兩三間...因為有一間有人話我知佢訂左....一早個隻..但最後都無貨畀佢..反而家有D好後先訂都有貨.......唉..陰功呀
而家訂野暫時我會鎖定兩三間...因為有一間有人話我知佢訂左....一早個隻..但最後都無貨畀佢..反而 ...
iamfinethankuuu 發表於 7-5-2011 07:09 PM

紅貓、蕉人、一扭、百厭仔 OK...
剛剛係188見到有人22魚買左
http://www.bandai-asia.com/collectors-shop/
小弟一早係官方特約訂購商店訂咗, 入咗兩set, 一set儲、一set玩, 絕對唔係囉去炒.  :(