Toysdaily 玩具日報

查看: 18224|回復: 78

[分享討論] BM Fang Joker 相俾人盜用,仲要落埋水貼 !!!!【大火】

唔係嘛!俾個也虎賣家, ken*v*nch*888, 拎我張相用, 無單聲, 仲要話隻野全新! :blame:
乜咁償面呀!? 我都知影得還可以!:shy:(just kidding)  
但覺得佢食懵左啦~ :38:

小弟的 BM Fang Joker 帖: Project BM: Kamen Rider Fang Joker - 必殺的獠牙!
佢個頁: 佢個也虎買物頁就當然唔開得啦想知就 PM ~

大大們咪以為係我呀。千萬不要睇相後幫佢買呀~
:36:
支持大大:66:
肯定係fktuen兄既相太正啦:DD
你放左係12"區,所以忘了support呢:(
同雅烏投訴啦:78:
賣野賣到連相都懶影:blame:

不過話時話有時o的人連官圖都落水印先搞笑:x
支持大大
Assassin 發表於 7-5-2011 01:54 PM

:77:

肯定係fktuen兄既相太正啦
你放左係12"區,所以忘了support呢
F.S.飛煞 發表於 7-5-2011 02:06 PM

一出就被移了...:78:

同雅烏投訴啦
賣野賣到連相都懶影

不過話時話有時o的人連官圖都落水印先搞笑
cchong420 發表於 7-5-2011 02:09 PM

佢地全部都食懵左~ :66:
同雅烏投訴啦
賣野賣到連相都懶影

不過話時話有時o的人連官圖都落水印先搞笑
cchong420 發表於 7-5-2011 02:09 PM

無用架,我都試過咁既情況,結果同也烏投訴咗,但佢哋話無得証明張相係我架喎:cool:,唔想俾人偷相用,自己加番啲水印或者其他嘢會穩陣啲。。。。。
不如TD學其他論壇咁
post相自動有水印
無用架,我都試過咁既情況,結果同也烏投訴咗,但佢哋話無得証明張相係我架喎,唔想 ...
加爾貓 發表於 7-5-2011 02:19 PM

:78: Will start doing it next time~
不如TD學其他論壇咁
post相自動有水印
fire526438 發表於 7-5-2011 02:20 PM

:50: OH NO!!!! :70:
I'll never come to TD again if this happens here! :74:
我都試過比人偷相用,
果時在y拍賣 賣緊robot 魂......無加水貼....
之後有個人用返我賣野果d 相來賣佢自己d野.....
重要加水貼話係自己的....
超無言=.="
無用架,我都試過咁既情況,結果同也烏投訴咗,但佢哋話無得証明張相係我架喎,唔想 ...
加爾貓 發表於 7-5-2011 02:19 PM

咁_ _:ice:  (請自行填上識用詞語)
我都試過..... 投訴無用
咁_ _  (請自行填上識用詞語)
cchong420 發表於 7-5-2011 02:35 PM

咁"陰公"??
其實我真係唔明,點解啲人可以懶得咁交關?!影張相唧,當佢無相機喇,用依家既手機影都得啩,咁都要慳番?!自己加水印唔使工夫咩家陣?費解費解。。。。。
話時話... 我都係睇左大大個post先中毒
我都試過比人偷相用,
果時在y拍賣 賣緊robot 魂......無加水貼....
之後有個人用返我賣野果d 相來賣佢自己 ...
lhfsamuel 發表於 7-5-2011 02:25 PM

大大好慘呀!個心實拿住拿住~ :79: