Toysdaily 玩具日報

查看: 10317|回復: 22

[改造交流] @@@@@ 重涂:ENTERBAY风云2——聂风 @@@@@

本来是非常喜欢的题材,可惜EB的工厂实在是……借用一张ELLJAY兄弟拍的大货照片……蛋疼……

没办法,还是自己来~~

多谢欣赏,我的博客:http://gengqinyun.blog.163.com/
頭像被屏蔽
好正呀,改植髮就完美喇
幾個角度都好伊健......Great job.......:71:
油咗係似返D真人, 師兄都盡晒力..
可惜EB個頭真係唔惦
dogjumpjump 發表於 7-5-2011 01:54 PM

但求心安而已,不然之前EB工廠的塗裝實在是過不了自己的關哦……
有心有力:71:
Great repaint~ 有非常大的改進 !

你油的頭應該是第二批的吧? (頭髮沒蓋右眼)

...可惜我收的是第三批, 什麽角度都只看得見半個臉...要不也會烤爐從油 (if i know how to) :79:

我都系遮眼頭,樓主那批頭應是最靚那批了。

http://www.toysdaily.com/discuz/thread-147906-1-1.html
嘩, 第一張相邊個黎架....:30:
回復 7# aeumuse

按头发来辨别的话……我的头发在拆卸的时候因为超级热力吹风筒+蛮力已经有些变形了,所以参考价值不大了,我这个聂风在时间上入手是2个月之前左右,不知是第几批呢?
回復  aeumuse

按头发来辨别的话……我的头发在拆卸的&#26 ...
矮子的鹹豬手 發表於 7/5/2011 14:31

應該係第三批了
Great repaint~ 有非常大的改進 !

你油的頭應該是第二批的吧? (頭髮沒蓋右眼)

...可惜我收的是第三批 ...
aeumuse 發表於 7/5/2011 14:16

大大, 我都有隻第三批,
我拆左個頭髮, 塞左 D 野入去,
感覺好似好 D, 如果唔鍾意依家咁可以試試

回復 12# 毓民MKII

多谢提点,一会试试~~:64:
見到第一張圖.....我真係打左個突.
呢隻野要千幾銀?.....
anyway...雖然重涂後都係同鄭生個樣差幾遠...不過樓主上色功力真係很強!:71: ..
回復 14# pathk

我都已经是尽力而为了,至少希望能像个活人先……:42: